blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Sergiu Ștefănescu, președintele Volei Alba Blaj a fost ales astăzi în Consiliul Director al Federației Române de Volei

Sergiu Ștefănescu, președintele Volei Alba Blaj a fost ales astăzi în Consiliul Director al Federației Române de Volei

Publicat în 31.03.2016 la ora 23:23

sergiu-stefanescu-apr-2015Onoare pentru „Mica Romă” și pentru județul Alba, Sergiu Ștefănescu, președintele campioanei Volei Alba Blaj a fost ales astăzi în Consiliul Director al Federației Române de Volei!

Este o onoare pentru mine și Blaj să fiu la cel mai înalt nivel decizional al federației. Nu puteam ajunge aici dacă voleiul din Blaj nu era sprijinit de primăria municipiului și Consiliul Județean Alba și nu existau aceste rezultate extraordinare ale clubului„, a spus Sergiu Ștefănescu (42 de ani), secretarul primăriei din Blaj.

Oficialul blăjean a strâns 64 de voturi și face parte din echipa de 11 persoane cu care fostul și actualul președinte al FRV, Gheorghe Vișan încearcă să pună voleiul românesc în altă lumină în următorii 4 ani.

• ”Un nou început, vrem să ducem voleiul între primele trei sporturi pe echipă din  România”

Proiectul noii echipe din fruntea federației este unul ambițios, cu multe paliere prin care voleiul trebuie să se dezvolte în următorii ani. „Este un nou început pentru voleiul românesc. Sunt multe proiecte ambițioase prin care ne dorim ca în scurt timp acest sport să ajungă ca și rezultate, între primel trei sporturi de echipă din România„, a explicat Ștefănescu, un reprezentant al Blajului, ce a apărut pe harta voleiului românesc în urmă cu 5 ani. O premieră pentru sportul județean, o postură onorantă pentru voleiul din Blaj…

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 186 ori

Sergiu Ștefănescu, președintele Volei Alba Blaj a fost ales astăzi în Consiliul Director al Federației Române de Volei
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *