blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Scenetă „Proces literar-Nică ” din Amintiri din copilărie, prezentată de elevii care frecventează cercul de teatru al Clubului Copiilor din Blaj

Scenetă „Proces literar-Nică ” din Amintiri din copilărie, prezentată de elevii care frecventează cercul de teatru al Clubului Copiilor din Blaj

Publicat în 06.06.2017 la ora 16:36

La Clubul Copiilor din Blaj, săptămâna „Şcoala altfel”a debutat cu prezentarea unui spectacol de teatru, în faţa unei asistenţe numeroase, formate din elevi, părinţi şi cadre didactice.

În cadrul parteneriatului ”Actori mici, actori mari”, realizat între Clubul Copiilor Blaj şi Şcoala Gimnazială ”Toma Cocisiu”, elevii care frecventează cercul de teatru de la Clubul Copiilor au prezentat sceneta ”Proces literar-Nică” din Amintiri din copilărie de I.Creangă.

Evenimentul s-a dorit a fi o celebrare a talentelor, a creativitatii, a muncii depuse de elevi, călăuziţi cu pasiune de cadrele didactice şi părinţi.

Rolurile au fost interpretate de de elevii: Morariu Rareş-rolul lui Nică; Comandaşu Soare Elizabeth-rolul de avocat al apărării; Munteanu Adelina-rolul de judecător; Popescu Irina-rolul de procuror; Şuteu Sebastian-rolul naratorului I.Creangă; Paucean Denisa-rolul Irinucăi şi al Smărăndiţei; Mailat Maria-rolul mamei lui Nică şi Zoldi Paula Ştefania-rolul mătuşii Mărioara. Elevii au fost coordonaţi de prof. Nicodin Aurelia de la Clubul Copiilor şi prof. Petru Mihaela de la Şcoala “Toma Cocisiu”din municipiul Blaj.

Seria activităţilor continuă pe tot parcursul săptămânii prin participarea copiilor la spectacole de muzică şi dans, ateliere de pictură şi îndemânare, unde aceştia vor avea ocazia să îşi pună în valoare talentul, măiestria artistică şi creativitatea.

”Prin activităţile organizate ne dorim să creăm cadrul prin care copiii de la diverse şcoli din municipiul Blaj să socializeze, să comunice, să relaţioneze, petrecându-şi totodată timpul liber într-un mod plăcut şi util”, a transmis cordonator prof. Nicodin Aurelia.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 363 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.