blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Sâmbătă 23 martie de le ora 19.00, Volei Alba Blaj – CSM Lugoj

Sâmbătă 23 martie de le ora 19.00, Volei Alba Blaj – CSM Lugoj

Publicat în 22.03.2013 la ora 11:15

Eliminată din cursa spre semifinalele primei divizii de CSM Bucureşti, moment ce a dus la plecarea antrenorului Marius Macarie, nou-promovata din „Mica Romă” parcurge o altă etapă: bătălia pentru locurile 5-8, faza a doua, duel cu CSM Lugoj (meciuri în 23, 27 şi 31 martie, primul şi ultimul, dacă e nevoie, la Blaj).

Întâiul joc va fi sâmbătă, 23 martie, începând cu ora 19.00, în Sala „Timotei Cipariu” (în deschidere, de la ora 16.00, joacă CSŞ Blaj în turneul de junioare), confruntarea concizând cu startul pe banca tehnică a noului antrenor, sârbul Branko Gajic, instalat la începutul săptămânii. „Trebuie să uităm ce a fost şi să încercăm să ne îndeplinim obiectivul, clasarea pe locul 5. Este un nou început, aşteptăm cu încredere debutul echipei sub mâna lui Branko Gajic. La Blaj echipa are un randament sporit şi ne dorim să ne calificăm, pentru a juca apoi pentru locurile 5-6”, a declarat preşedintele executiv Sergiu Ştefănescu. În sezonul regulat victoriile au fost împărţite, 3-2 la Blaj în toamnă, respectiv un dramatic 2-3 la Lugoj, recent, în 16 februarie!

Branko vrea atitudine

Ex-antrenorul formaţiei CSM Sibiu a fost învins de două ori în campionat de bănăţence (dublu 3-1), dar acum se află în faţa unui examen de o altă anvergură. „Cu siguranţă nu ne aşteaptă un meci uşor, dar personal nu am emoţii ieşite din comun. Îmi doresc să tratăm fiecare joc precum unul decisiv şi vreau atitudine. Echipa are calitate, am remarcat asta şi îmi doresc să văd o creştere în joc”, a spus Branko Gajic. La CSM Lugoj (locul 8 la finele sezonului), învinsă de Dinamo cu 2-0, a evoluat campionatul precedent şi Irina Alexandru Horeică (Volei Alba Blaj).

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 311 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.