blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Primarul Municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar, amendat cu 400 de lei după ce a parcat neregulamentar

Primarul Municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar, amendat cu 400 de lei după ce a parcat neregulamentar

Publicat în 05.09.2018 la ora 17:34

Primarul Municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar, a fost amendat, ieri, 4 septembrie 2018, cu suma de 400 de lei de Poliţia Locală, instituţie aflată în subordinea administraţiei pe care o conduce, pentru că a parcat într-un loc interzis din centrul municipiului.

Edilul a recunoscut singur că a primit amendă susţinând că a fost nevoit să oprească cu maşina în zona respectivă din cauza lucrărilor care au loc la infrastructura localităţii. Sancţiunea a fost dată după ce pe un cont de pe Facebook au fost postate fotografii cu maşina primarului parcată neregulamentar.

Din cauza lucrărilor din Centrul Municipiului Blaj am fost nevoit să opresc într-un loc unde parcarea este interzisă. «Toţi suntem egali în faţa legii». Pentru această parcare am fost sancţionat cu P. V. nr. 0002583/04.09.2018 şi am achitat contravaloarea amenzii cu chitanţa nr. 2008154/05.09.2018”, a scris primarul din Blaj pe Facebook.

Acesta a postat fotografii şi după procesul verbal de sancţionare cu amendă în valoare de 400 de lei şi după chitanţa care arată că a plătit 200 de lei.

Rotar a achitat amenda la biroul de taxe şi impozite locale din cadrul Primăriei Blaj.

Un locuitor al municipiului i-a luat apărarea susţinând că acesta era la supravegherea lucrărilor de pe B-dul Republicii: ”Puţini primari veţi vedea sa stea în soare ca totul să decurgă corect şi rapid”, a scris persoana respectivă.

În procesul verbal, agentul constatator a trecut următoarele: ”Susnumitul staţionează pe Bul. Republicii cu auto marca Volkswagen, cu nr. (…) pe zona haşurată la indicator oprirea interzisă, loc nepermis şi neamenajat ca parcare”. Amenda totală aplicată a fost de 400 de lei, primarul plătind, potrivit legii, jumătate din sumă, respectiv 200 de lei.

Acest articol a fost citit de: 1877 ori

Primarul Municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar, amendat cu 400 de lei după ce a parcat neregulamentar
3.3 (66.67%) 3 votes

2 Comentarii la Primarul Municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar, amendat cu 400 de lei după ce a parcat neregulamentar

  1. Alexandru Crinu Megiesan Răspunde

    08.09.2018 la 9:59

    FELICITARI DOMNULE PRIMAR CA SUNTETI UN CETATEAN SI PRIMAR MODEL, DEMN DE URMAT DE TOTI ROMANII, DAR DIN PACATE CU O FLOARE NU SE FACE PRIMAVARA ! AVETI TOT RESPECTUL SI STIMA MEA PENTRU TOT CE FACETI !

  2. Simon Răspunde

    14.09.2018 la 12:52

    Dau si astia amenda la cine vor ei….. altii pot parca zilnic cu bmw-urile in zonele hasurate si la.nici 10/metrii de trecera de pietoni. Politisti locali de nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.