blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Peste 20 de cupluri din Blaj, care au petrecut împreună 50 de ani de căsnicie, au fost sărbătorite astăzi de administrația locală

Peste 20 de cupluri din Blaj, care au petrecut împreună 50 de ani de căsnicie, au fost sărbătorite astăzi de administrația locală

Publicat în 10.05.2017 la ora 22:34

Manifestarea, devenită deja tradițională, s-a desfășurat la restaurantul hotelului ”Târnavele” din oraș, unde sărbătoriții au avut parte de o aniversare a nunții de aur ca „la carte”, cu muzică și masă festivă.

”Mirii” au fost felicitați de însuși primarul Gheorghe Rotar, care le-a înmânat  diplome, premii în bani, dar și fotografii cu momentul imortalizat.

Pentru mine, şi pentru noi toţi, aceste cupluri reprezintă un model de statornicie şi un exemplu de urmat în viaţa de familie. Le doresc să rămână cât mai mulţi ani împreună şi de acum înainte, cu sufletul mereu tânăr!”, a declarat primarul municipiului Blaj, Ghoerghe Valentin Rotar.

Evenimentul, aflat anul acesta la cea de a noua ediţie, face parte din „Sărbătoarea Libertăţii”, cunoscută şi ca „Zilele Blajului”, când Primăria Blaj organizează manifestări care cinstesc Marea Adunare Naţională din 3/15 mai 1848, de pe Câmpia Libertăţii.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 620 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.