blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – Oamenii din Bucerdea Grânoasă vor alege în 5 iunie Ioan Aldea – Primarul de care comuna are nevoie!

(P) Alegeri Locale 2016 – Oamenii din Bucerdea Grânoasă vor alege în 5 iunie Ioan Aldea – Primarul de care comuna are nevoie!

Publicat în 30.05.2016 la ora 23:13

aldeaPentru următorii ani, cetăţenii comunei Bucerdea Grânoasă au aşteptări mari, deoarece actuala administraţie, coordonată de Ioan Aldea, vrea să-şi continue proiectele de dezvoltare.

În primul rând este vorba de realizarea lucrărilor de canalizare şi a unei staţii de epurare, printr-un proiect în valoare de 1.300.000 euro, cu finanţare europeană pe măsură 7.2 din PNDR. Desigur, sunt necesare apoi asfaltarea străzilor, după realizarea lucrărilor de canalizare, şi investiţii pentru un rezervor de apă şi o staţie clorinare. Se va continua modernizarea etapizată a celor 8 străzi rămase cu rigole, accese proprietăţi şi trotuare. Pe de altă parte, echipa PNL din comună intenţionează finalizarea lucrărilor la extinderea spaţiului şcolar, precum şi amenajarea interioară a curţii şcolii prin construirea unui teren de sport cu gazon sintetic şi nocturnă. În fine, este o dorinţă a localnicilor ca să se realizeze modernizarea centrului comunei, prin refacerea monumentului istoric, construirea unei parcări în faţa şcolii şi a unui zid de sprijin în zonă. În plus, primarul şi echipa lui de consilieri se vor preocupa să se pietruiască drumurile de interes agricol, din care deja s-au realizat peste patru kilometri. Toate acestea nu ar putea prinde viaţă dacă Ioan Aldea nu ar fi un om gospodar, dar a dovedit că este capabil să dezvolte comuna. A reuşit modernizarea unor drumuri din fonduri europene – respectiv pe străzile Mihai Eminescu, Titu Maiorescu, Simion Bărnuţiu, Florilor, Morii şi Lipoveni – prin construcţie rigole şi podeţe, inclusiv asfaltare pe ultimele două. În mandatul său s-a reuşit achiziţia unui imobil cu destinaţie grădiniţă cu program normal, precum şi a unui teren pentru şcoală, fiind pregătite proiectele pentru împrejmuire şcoală şi extinderea spaţiului şcolar cu două săli de clasă, hol, grup social, subsol. Ioan Aldea a fost foarte atent cu moştenirea tradiţională a bucerzenilor şi s-a preocupat de reabilitarea şi modernizarea Cămin cultural, prin G.A.L., construirea unei terase la acest obiectiv şi achiziţia de costume populare.

PNL Alba – Publicitate electorală

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 77 ori

(P) Alegeri Locale 2016 – Oamenii din Bucerdea Grânoasă vor alege în 5 iunie Ioan Aldea – Primarul de care comuna are nevoie!
2.5 (50%) 2 votes