blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – În 5 iunie, la Mihalţ, se votează omul care garantează continuarea lucrurilor bune deja realizate!

(P) Alegeri Locale 2016 – În 5 iunie, la Mihalţ, se votează omul care garantează continuarea lucrurilor bune deja realizate!

Publicat în 19.05.2016 la ora 8:00

breazAu trecut 8 ani de când Flavius Breaz este primarul comunei Mihalţ. Pentru mihălţeni, votul din 5 iunie trebuie să garanteze că vor continua toate lucrurile bune care s-au făcut, pentru un trai mai bun. Iar singurii care pot garanta acest lucru sunt… Flavius Breaz şi echipa lui de consilieri PNL.

Întrebat despre intenţiile sale, actualul şi, zicem noi, viitorul primar din Mihalţ, a spus: ”De când sunt primar, dorinţa mea a fost să răsplătesc încrederea pe care mi-au acordat-o oamenii. Am pus mult suflet în ceea ce am făcut şi multe dintre problemele comunei noastre au fost rezolvate: realizarea reţelei de alimentare cu apă în Mihalţ şi Obreja, realizarea canalizării menajere şi a staţiei de epurare în reşedinţa de comună, asfaltarea de drumuri în toate satele, modernizarea şi dotarea căminelor culturale. Chiar dacă nu a fost întotdeauna uşor, cu susţinerea mihălţenilor, am mers, alături de echipa Consiliului Judeţean Alba, tot înainte. Da, am avut şi am sprijinul echipei ”de la judeţ”, coordonate de preşedintele Ion Dumitrel, fapt pentru care îmi propun să realizez mai multe în următorul mandat”. Printre obiectivele pe care şi le-a propus Flavius Breaz la Mihalţ se numără: intabularea gratuită a terenurilor agricole de pe raza comunei, iar în reşedinţa de comună finalizarea a 6,2 km de infrastructură rutieră şi construirea unei grădiniţe, a unei capele şi a unui teren sintetic de sport. Se vor realiza şi lucrări pentru canalizare menajeră şi staţie de epurare în Cistei şi Obreja, finalizarea investiţiei lăcaşului de cult din Obreja, achiziţia unui buldoexcavator pentru întreţinerea drumurilor de exploatare agricolă, construcţia de terenuri pentru sport în Cistei şi Obreja, dar şi altele. Iar mesajul primarului Breaz este simplu: ”Pentru toate planurile noastre contez pe susţinerea pe care mi-aţi acordat-o mereu şi am încredere că veţi fi alături de mine şi de consilierii PNL, locali şi judeţeni, pentru atingerea obiectivelor pe care ni le-am propus cu toţii!”.

PNL Alba – Publicitate electorală

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 63 ori

(P) Alegeri Locale 2016 – În 5 iunie, la Mihalţ, se votează omul care garantează continuarea lucrurilor bune deja realizate!
Apreciază acest articol