blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – Doamna Lenuța Aldea din Cergău vrea să construiască împreună cu oamenii comunei un viitor mai bun!

(P) Alegeri Locale 2016 – Doamna Lenuța Aldea din Cergău vrea să construiască împreună cu oamenii comunei un viitor mai bun!

Publicat în 26.05.2016 la ora 15:00

Lenuta-Aldea_PNL_Cergau_locale_2016În cele două mandate de primar al comunei Cergău, doamna Lenuţa Aldea a acumulat o experienţă importantă în administraţia publică, în comunicarea cu cetăţenii şi în atragerea lor la înfăptuirea proiectelor pe care le-a realizat.

Acum faptele vorbesc de la sine, iar continuitatea şi realizarea altor obiective depinde de sprijinul continuu al oamenilor. Lenuţa Aldea are alături o echipă unită de consilieri locali liberali şi are întreaga susţinere a „echipei de la judeţ”, a consilierilor judeţeni ai PNL, coordonaţi de Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean. În ultimii ani s-au finalizat proiectele de alimentare cu apă potabilă, reţeaua de canalizare şi staţia de epurare a apelor menajere în toată comuna Cergău, ca şi reabilitarea, extinderea şi dotarea la standarde europene a Căminului Cultural din Cergău Mare, în timp ce s-a construit şi dotat Centrul Cultural din Cergău Mic. Alte investiţii importante au constat în asfaltarea drumurilor comunale din Cergău Mic şi Lupu, amenajarea drumului, cu construcţie de pod şi extindere iluminat public în Hodăi – Gogon. Au mai fost realizate sala de sport, baza sportivă şi s-a amenajat terenul de fotbal „Nicolae Linca” din Cergău Mare. Pe lângă acestea, modernizarea străzilor Grui şi Lunca şi sistemele de supraveghere cu camere video din Cergău Mare se consideră o normalitate necesară. De fapt, Lenuţa Aldea şi oamenii din Cergău îşi doresc să continue această normalitate. Continuitate pentru proiectele liberale care prevăd asfaltarea străzilor din satele Cergău Mare, Cergău Mic şi Lupu, construcţia Căminului Cultural din satul Lupu, construirea unui centru medical în Cergău Mare (cu cabinete pentru medici de familie, stomatologi, farmacie), realizarea fazei II a reţelei de canalizare în Lupu şi în Cergău Mic. De asemenea, se va întocmi Planul Urbanistic General, se vor asfalta drumurile de exploatare agricolă din Cergău Mare, se va realiza modernizarea iluminatului public cu leduri, se va dota căminul cultural cu costume populare şi se va reabilita clădirea sediului primăriei.

PNL Alba – Publicitate electorală

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 238 ori

(P) Alegeri Locale 2016 – Doamna Lenuța Aldea din Cergău vrea să construiască împreună cu oamenii comunei un viitor mai bun!
1 (20%) 1 vote