blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – Având mai mult de un deceniu de activitate managerială la activ, Florin Mărginean va realiza lucruri durabile la Şona!

(P) Alegeri Locale 2016 – Având mai mult de un deceniu de activitate managerială la activ, Florin Mărginean va realiza lucruri durabile la Şona!

Publicat în 30.05.2016 la ora 10:00

florin_marginean_candidat_pnl_locale_2016_sonaPentru echipa PNL Şona, coordonată de Florin Mărginean, proiectele ambiţioase sunt etape care trebuie parcurse pentru a realiza investiţii pentru întreaga comunitate.

Domnul Florin Teodor Mărginean, candidatul liberal pentru Primăria Şona, a fost primul vicepreşedinte de Consiliu Judeţean din zona Blajului şi are o foarte bună relaţie de cooperare cu actuala echipă managerială a CJ Alba, bazată pe relaţia excelentă cu preşedintele Ion Dumitrel şi cu actualii vicepreşedinţi Florin Roman şi Alin Cucui. De peste 6 ani, Florin Teodor Mărginean are atribuţii manageriale şi a învăţat că “nimic bun și durabil nu se poate crea fără strădanii, într-o permanentă confruntare cu timpul, dar cu supunere la reguli severe”.
Candidatul PNL Şona a activat cu succes în administraţia publică locală şi a coordonat lucrările la drumurile judeţene şi la alimentările cu apă. Pentru Florin Mărginean, zona Târnavelor a fost mereu o prioritate, iar printre lucrurile pe care le va face în calitate de primar la Şona sunt: finalizarea investiţiilor în curs; înfiinţarea „Asociaţiei de dezvoltare intercomunitară Valea Târnavei Mici”, împreună cu comunele vecine. Această asociaţie va urmări prestarea serviciilor comunitare de utilităţi publice: alimentare cu apă, canalizare, salubrizarea localităţilor şi iluminatul public al acestora. Domnul Mărginean doreşte să înfiinţeze serviciul de administrare a domeniului public şi privat, pentru buna gospodărire a comunei; să sprijine acordarea de consultanţă în accesarea fondurilor europene şi să susţină promovarea identităţii culturale tradiţionale a locuitorilor comunei. Alte obiective ale lui Florin Teodor Mărginean la Şona sunt amenajarea spaţiilor verzi şi a parcurilor de agrement în toate localităţile; amenajarea şi igienizarea fântânilor cunoscute cu apă potabilă, situate pe domeniul public al comunei; dar şi realizarea de lucrări cadastrale pentru terenurile agricole şi păşuni, în paralel cu eficientizarea relaţiei cu APIA Alba.

PNL Alba – Publicitate electorală

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 175 ori

(P) Alegeri Locale 2016 – Având mai mult de un deceniu de activitate managerială la activ, Florin Mărginean va realiza lucruri durabile la Şona!
1 (20%) 1 vote