blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » O ceartă începută între copii și continuată de către părinți a dus la sancționarea acestora de către jandarmii din Blaj

O ceartă începută între copii și continuată de către părinți a dus la sancționarea acestora de către jandarmii din Blaj

Publicat în 18.03.2013 la ora 12:07

O altercaţie între doi copii, continuată de părinţii acestora, a avut drept consecinţă descinderea jandarmilor pe strada Livezii din Blaj. Vinovat a fost găsit un bărbat de 32 de ani care a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 200 de lei.

În timp ce se jucau împreună pe stradă, duminică, 17 mai, în jurul orei 19.00, între doi copii din Blaj a izbucnit o ceartă.

Cel mai bine dotat fizic a avut câştig de cauză, iar  cel mic, supărat că i-a fost şifonat orgoliul, a fugit acasă şi a relatat părinţilor întreaga poveste. Fără a sta prea mult pe gânduri, tatăl acestuia – Adrian L. ( 32 de ani ) – a plecat în trombă spre domiciliul învingătorului din prima “rundă”, dornic să repare onoarea familiei. Ajuns acolo, în loc să poarte un dialog civilizat, constructiv, menit a rezolva pe cale amiabilă incidentul, bărbatul a provocat scandal, a înjurat şi ameninţat cu acte de violenţă, iar obscenităţile proferate au atras atenţia vecinilor şi trecătorilor care au asistat indignaţi la acest episod vulgar. Alertat fiind de familia ameninţată, un echipaj din cadrul Secţiei de Jandarmi Blaj a intervenit la timp, a stopat conflictul şi a prevenit astfel apariţia unor fapte mai grave. Jandarmii au fost de acord cu ideea exprimată de domnul Adrian conform căreia familia este foarte importantă şi membrii acesteia sunt datori să se ajute reciproc, dar i-au spus acestuia că “legea celui mai tare” nu se mai aplică de mult timp şi i-au explicat de ce modalitatea de rezolvare a problemelor personale aleasă de dânsul nu a fost cea corectă. L-au îndrumat ca pe viitor, în astfel de situaţii, să solicite ajutorul forţelor de ordine”, a explicat Cosmin Jurcoveț, purtător de cuvânt al IJJ Alba.

Pentru fapta săvârşită, l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 262 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.