blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Marți, 4 aprilie 2017: Concert extraordinar de pricesne, la Centrul Cultural „Iacob Mureşianu” din Blaj

Marți, 4 aprilie 2017: Concert extraordinar de pricesne, la Centrul Cultural „Iacob Mureşianu” din Blaj

Publicat în 30.03.2017 la ora 12:07

Primăria Municipiului Blaj, în parteneriat cu Uniunea Artiştilor Interpreţi de Folclor Muzical din România, organizează, marţi, 4 aprilie 2017, de la ora 18.00, concertul extraordinar de Paşti „Hristos a Înviat”.

Evenimentul este găzduit de Centrul Cultural „Iacob Mureşianu”, iar intrarea este gratuită. Vor interpreta frumoase pricesne soliştii de muzică populară Mariana Anghel şi Ionuţ Fulea, cărora li se va alătura cunoscutul actor Dorel Vişan, care va prezenta pagini din poezia românească religioasă.

În cadrul concertului extraordinar de Paşti „Hristos a Înviat” vor mai susţine recitaluri grupul cameral instrumental „Cantores”, dirijor profesor Petrişor Varga, grupul vocal „Anghelos” şi Marcel Anghel, la toacă.

Concertul extraordinar de Paşti „Hristos a Înviat” face parte din seria de evenimente de acest fel, sprijinite sau organizate de Primăria Blaj în Postul Paştelui, deschise de Turneul de Pricesne al Centrului Cultural „Augustin Bena”, care vineri, 31 martie, de la ora 18.00, se va afla la Blaj, în Catedrala Arhiepiscopală Majoră „Sfânta Treime”.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 210 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.