blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Marş invincibil pentru campioană: CSU Galaţi – Volei Alba Blaj 0-3

Marş invincibil pentru campioană: CSU Galaţi – Volei Alba Blaj 0-3

Publicat în 14.11.2016 la ora 17:45

volei-alba-blaj-noiembrie-2016Volei Alba Blaj a câştigat fără emoţii partida externă disputată împotriva celor de la CSU Galaţi, scor 3-0 (25-11, 25-5, 25-17), elevele lui Darko Zakoc repurtând al 8-lea succes la rând în Divizia A1.

Întâlnirea ce a durat 53 de minute, contează pentru etapa a 10-a primului eşalon şi de comun acord cele două formaţii au acceptat să o dispute în devans, inversându-se şi ordinea jocurilor stabilită de FRV.

Diferența valorică a fost evidentă, în al doilea set, gazdele reușind primul punct la scorul de 0-8, oarecum echilibrat fiind cel de-al treilea, când s-a păstrat egalitatea până la 10-10

Formaţia condusă de Darko Zakoc este prima în ierarhie, cu 23 de puncte din 24 posibile, un examen major fiind însă sâmbătă, în Sala „Timotei Cipariu”, dispută cu Ştiinţa Bacău.

Campioana a făcut o deplasare istovitoare, cu jocuri legate la Iaşi şi la Galaţi, tocmai pentru a decongestiona programul încărcat din luna decembrie. Pe de altă parte, CSU Galaţi a întâlnit în două zile pretendentele la titlu, CSM Târgovişte (sâmbătă) şi Volei Alba Blaj (luni).

Pentru Volei Alba Blaj au evoluat Adina Salaoru (cpt.), Samara Rodrigues, Ana Maria Berdilă, Martina Samadan, Marina Vujovic (libero), Dubravka Djuric şi Ana Grbac. Antrenor: Darko Zakoc.

Nou-promovata de lângă Dunăre, CSU Galaţi este penultima în clasament, cu 3 puncte şi are în efectiv două jucătoare ce au evoluat la Blaj, „veterana” Adriana Dudnic (39 de ani) şi Irina Horeică (30 de ani). A fost o întâlnire specială pentru Ana Maria Berdilă (Volei Alba Blaj), în oraşul său natal, împotriva formaţiei pregătite tocmai de mama sa Ileana Berdilă, prima ei antrenoare la lotul de speranţe al CSU Galaţi.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de: 56 ori

Marş invincibil pentru campioană: CSU Galaţi – Volei Alba Blaj 0-3
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.