blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » La concursul mondial de vinuri „China Best Value Wine 2013”, vinurile de Jidvei au obținut medalia de aur

La concursul mondial de vinuri „China Best Value Wine 2013”, vinurile de Jidvei au obținut medalia de aur

Publicat în 24.03.2013 la ora 16:28

Recent, la Hong-Kong, în China, a avut loc concursul mondial de vinuri „China Best Value Wine 2013”, la care au fost prezenţi producători de vinuri din toate colţurile lumii.

Compania Jidvei, cel mai renumit şi mare producător de vinuri albe din România, a participat la această competiţie cu şase soiuri de vinuri, toate fiind premiate cu aur, argint şi bronz. Astfel au obţinut medaliile de aur vinurile Gewurztraminer Jidvei 2010, Jidvei Fetească Regală Clasic 2011 şi Sauvignon Blanc Clasic 2012. Cu medalii de argint au fost premiate vinurile Chardonnay Jidvei Clasic 2010 şi Sauvignon Blanc Nec Plus Ultra 2010 iar vinul Mysterium Rose SY + CS 2011 a primit medalia de bronz.

Sunt performanţe excepţionale, ce vin să confirme calitatea şi nobleţea vinurilor de Jidvei, care, începând de anul trecut, sunt prezente şi pe piaţa din China unde au dobândit deja o nouă celebritate. Viile de la Jidvei ce se întind pe mai mult de 2000 de hectare, masivele investiţii făcute atât în plantaţii, în crame şi în tehnologiile de fabricaţie, cât şi în laboratoare, spaţii de depozitare şi linii de îmbuteliere de către patronii Liviu şi Claudiu Necşulescu, îşi arată încă o dată roadele, impunând Jidveiul drept o companie de talie mondială. S-a format aici şi un colectiv de specialişti, de eonologi de înaltă clasă şi performanţă, condus de dr. chimist Ioan Buia, directorul Complexului de vinificaţie, care valorifică din plin, cu artă şi măiestrie profesională, tezaurul viticol de la Jidvei. Tuturor, felicitări!

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 307 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.