blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Administrație » Investiție de aproape 1,5 milioane lei în repararea și reabilitarea mai multor strazi din Municipiul Blaj

Investiție de aproape 1,5 milioane lei în repararea și reabilitarea mai multor strazi din Municipiul Blaj

Publicat în 14.08.2019 la ora 18:51

Gheorghe Valentin Rotar, primarul municipiului Blaj a anunțat pe pagina personală de facebook că în aceaste zile sunt executate lucrări de modernizare și reparații pe mai multe străzi din municipiu iar investiția este în valoare de 1,46 milioane lei.

„Așa cum știți, în fiecare an reparăm între 10 și 15 străzi din municipiu, care au fost asfaltate sau modernizate în urmă cu ceva timp și care au suferit anumite deteriorări în ultimii ani.

În acest an am făcute reparații curente pe străzile Aleea Viitorului (foto), Mihai Eminescu, Gheorghe Șincai, Izvorului și Stejarului, unde au fost efectuate următoarele tipuri de lucrări: asfaltarea carosabilului, înălțarea capacelor de canalizare și înlocuirea celor deteriorate, refacerea rigolelor și lărgirea suprafeței rutiere.

În cifre, vorbim de 1.700 metri liniari de asfalt turnat (10.000 mp ca suprafață), 1.200 metri liniari de bordură, 65 de cămine de canalizare modernizate și 4.000 mp de drum lărgit. Până la 30 septembrie vor fi moderrnizate sau reparate străzile Oborului (foto), Alexandru Borza (în zona străzii Aron Pumnul) și Axente Sever. Valoarea totală a investiției este de 1.468.320 lei.

Modernizarea, repararea și întreținerea străzilor de pe raza Blajului reprezintă priorități anuale pentru noi, pentru că ne dorim să aducem la cele mai bune standarde toate arterele din municipiu, deoarece obiectivul principal al comunității, „Blaj – oraș european”, nu poate fi atins fără a beneficia, în primul rând, de o infrastructură pe măsură”.

Acest articol a fost citit de: 298 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.