blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Între 22 și 25 martie, turneu volei pentru junioare, în Sala “Timotei Cipariu” din Blaj

Între 22 și 25 martie, turneu volei pentru junioare, în Sala “Timotei Cipariu” din Blaj

Publicat în 22.03.2013 la ora 16:42

Dincolo de parcursul nou-promovatei în Divizia A1, Volei Alba Blaj, ce a terminat stagiunea regulată pe locul 5 şi acum încearcă să realizeze o performanţă remarcabilă, să participe în cupele europene (asta însemnând o clasare pe poziţia a 5-a, după disputarea jocurilor din play-off), este clar că „Mica Romă” are un rol tot mai însemnat pe harta voleiului autohton.

Mărturie stau rezultatele înregistrate de CSŞ Blaj (director Silvia Marcu), 5 dintre echipele acestui club fiind calificate în etapele superioare ale întrecerilor naţionale la volei, la diferite paliere competiţionale (mini-volei, speranţe, cadeţi), atât la masculin, cât şi la feminin.

Sâmbătă, cuplaj în Sala “Timotei Cipariu”

În acest context, în perioada 22-25 martie, la Blaj se va desfăşura un turneu de junioare, cu participarea echipelor CSŞ Blaj (antrenor Liliana Bogendorfer, secund la Volei Alba Blaj), CSŞ Unirea Iaşi, CSŞ Caransebeş, CSŞ 2 Baia Mare (ordinea jocurilor urmând a fi stabilită la şedinţa tehnică de vineri seara). În faza semifinală se vor califica primele două clasate, blăjencele vizând să acceadă în penultimul act, meciurile urmând să fie susţinute în Sala „Timotei Cipariu” (câte două partide în fiecare zi, blăjencele al doilea joc). De asemenea, tot la Blaj, dar în celălalt week-end, 30-31 martie, este programat turneul semifinal la mini-volei masculin, unde CSŞ Blaj (pregătită de Silvia Marcu) va înfrunta pe CSŞ Bega Timişoara, CSV Deva şi CSŞ Zalău.

Revenind la ziua de sâmbătă, 23 martie, va fi festin voleibalistic în „Timotei Cipariu”, un cuplaj, întrucât de la ora 16.00, CSŞ Blaj va avea meci în cadrul turneului de junioare, iar de la ora 19.00, va debuta sârbul Branko Gajic pe banca formaţiei Volei Alba Blaj, întâiul duel din play-off (locurile 5-8), cu CSM Lugoj

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 330 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.