blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Între 1 și 4 octombrie 2019, la Şcoala Gimnazială „Ion Pop Reteganul” din Sîncel au fost organizate o serie de manifestări dedicate „Zilei Internaţionale a Educaţiei”

Între 1 și 4 octombrie 2019, la Şcoala Gimnazială „Ion Pop Reteganul” din Sîncel au fost organizate o serie de manifestări dedicate „Zilei Internaţionale a Educaţiei”

Publicat în 04.10.2019 la ora 18:00

În perioada 1-4 octombrie 2019, la Şcoala Gimnazială “Ion Pop Reteganul” din Sîncel, „Ziua Internaţională a Educaţiei” a fost marcată cu fast şi bucurie de elevi şi cadre didactice.

Au fost desfăşurate activităţi diverse şi atractive pentru a sărbători educaţia care, în viziunea elevilor noştri, „îi formează ca oameni”.

În cadrul orelor de T.I.C., elevii au realizat PPT-uri, care au fost vizionate de elevii întregii şcoli, prin care a fost ilustrată însemnătatea acestei zile.

De asemenea, pe holurile şcolii, au putut fi admirate expoziţiile de desene şi afişe realizate cu talent de către elevii noştri.

Cu încântare, elevii „au călătorit în lumea poveştilor” pe aceeaşi temă, au purtat discuţii libere cu profesorii lor despre ce înseamnă dreptul la educaţie şi au realizat în armonie cu anotimpul toamna, în care ne aflăm, „Copacul educaţiei”, pe fiecare fruct al acestuia scriind câte un motiv pentru care ei consideră că avem nevoie de educaţie.

Nelipsită a fost şi competiţia desfăşurată în cadrul Concursului „Cupa Educaţiei”, în care elevii s-au întrecut în scrierea caligrafică şi în jocurile sportive amuzante şi antrenante.

Activitatea s-a încheiat la Sîncel într-o notă foarte optimistă, elevii întregii şcoli înălţând, la finalul zilei de şcoală de 4 octombrie 2019, baloane inscripţionate cu mesaje despre educaţie.

“Inima educaţiei este educaţia inimii”, transmite prof.înv.primar Simona Groza – consilier educativ şi prof. Mirela Petruţ – responsabil Comisia pentru imaginea şcolii.

Mirela PETRUȚ

Acest articol a fost citit de: 192 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.