blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » Intervenție a pompierilor militari din Blaj pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din Pănade

Intervenție a pompierilor militari din Blaj pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din Pănade

Publicat în 04.07.2018 la ora 11:26

Garda de intervenție Blaj a intervenit în cursul nopții trecute, în localitatea Pănade, comuna Sîncel, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, proprietatea lui S.V. Pompierii militari au acționat cu două austospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD.

Ca urmare a acestui incendiu, au ars o magazie de porumb, o afumătoare și un coteț de păsări cu 38 de găini. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 100.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 3.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un foc deschis în spații închise.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor:

– se interzice folosirea afumãtoarelor improvizate ori amplasarea acestora în magazii, șuri, remize, sub șoproane sau lângã materiale combustibile;

– afumãtorile se confecționeazã din zidãrii de cãrãmidã și se vor amplasa independent de celelalte construcții din gospodãrie.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 393 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.