blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » În primul meci din play-off: CSM Bucureşti – Volei Alba Blaj 3-0

În primul meci din play-off: CSM Bucureşti – Volei Alba Blaj 3-0

Publicat în 09.03.2013 la ora 20:46

În  primul meci din play-off-ului Diviziei A1 de volei feminin, CSM Bucureşti – Volei Alba Blaj 3-0 (25-19, 25-20, 25-20). Formaţia din “Mica Romă” pierde sec, fără replică, al doilea joc consecutiv, în Capitală, la interval de o săptămână, ratând întâiul test.

Prima dată, bucureştencele au reuşit să-şi adjudece locul 4 la finele sezonului regulat, iar acum conduc cu 1-0 în disputa pentru calificarea în primele 4 echipe. Anunţat cel mai echilibrat meci al primei faze a play-off-ului, duelul a fost unul simplu, facil, pentru echipa lui Coiculescu, care în setul al treilea  a avut de suportat o cursa de urmărire a ardelencelor.

”Am suferit mult”- coşmar în “Olimpia”

Deşi majoritatea speranţelor se legau de acest prim joc direct, echipa din “Mica Romă” a fost scurtcircuitată rapid spre dezamăgirea fanilor. Echipa lui Macarie a ajuns cu cuţitul la os şi e obligată să învingă miercuri, 13 martie, de la ora 20.00, în Sala “Timotei Cipariu”, pentru a egala. Şi aşa, n-ar fi deajuns, întrucât, apoi meciul decisiv ar fi tot în Bucureşti, sâmbăta viitoare. “Am suferit mult, a fost o victorie meritată pentru CSM Bucureşti. Am vrut, am încercat, n-am putut, Este o echipă mult mai bună decât noi, atât azi, cât şi sămbăta trecută. N-am jucat rău, dar a lipsit ceva, CSM Bucureşti a luat o opţiune importantă. Nu pot să spun că am jucat modest, trebuie să recunoaştem că adversarele au un plus de valoare”, a declarat Sergiu Ştefănescu.

Marius Macarie a mizat pe Alice Kapelovies, Vali Rusu, Adriana Dudnic, Bojana Stojkovic, Irina Alexandru, Marija Sandic, Laura Mastahac (libero), mai intrând Andreea Niţulescu, Alexandra Ciontoş, Josefina Fernandez.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 488 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.