blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Ieri, 21 martie 2018, polițiștii din Blaj au derulat o acțiune menită a prevenii faptele de natură infracțională şi contravenţională

Ieri, 21 martie 2018, polițiștii din Blaj au derulat o acțiune menită a prevenii faptele de natură infracțională şi contravenţională

Publicat în 22.03.2018 la ora 14:02

Ieri, 21 martie 2018,  poliţiştii din Blaj şi cei ai secţiilor de poliţie rurală Blaj şi Jidvei, au organizat, pe raza de competenţă, o acţiune cu efective suplimentare ce a  avut ca scop creşterea gradului de siguranţă publică şi prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi contravențiilor.

Cu această ocazie au fost controlate 118 autovehicule şi au fost constatate 82 de abateri de natură contravenţională, sancţionate cu amenzi în valoare de 12.700 lei.

Dintre amenzile aplicate, 68 au fost pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, 12 la Legea 61/1991 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, iar restul la alte acte normative.

A fost reţinut un permis de conducere şi retrase 6 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii au identificat 3 persoane bănuite de comiterea mai multor furturi, faţă de două fiind luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

FOTo: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 124 ori

Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.