blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Hoţi de flori surprinși de camerele de supraveghere, în timp ce se „serveau” direct din jardinierele de pe străzile Blajului

Hoţi de flori surprinși de camerele de supraveghere, în timp ce se „serveau” direct din jardinierele de pe străzile Blajului

Publicat în 30.05.2017 la ora 20:10

Potrivit reprezentanților administrație locale Blaj, un nou furt de flori de pe domeniul public al municipiului a avut loc joi, 25 mai 2017. Mai precis, în intervalul 21:25 și 21:35, Coșercar Gheorghe Iulian, de 25 de ani, din Blaj, a sustras 11 flori, în valoare de 15 lei fiecare, de pe strada Mitropolit Vancea.

Puterea nopții nu l-a ascuns camerelor de supraveghere, astfel că vineri, 26 mai, la 8:30, a fost identificat cu ajutorul imaginilor surprinse cu o seară înainte. Ca urmare a cercetărilor efectuate de polițiștii locali blăjeni, s-a stabilit faptul că, după ce a săvârșit furtul, acesta a dus ”prada” acasă la B. Gabriel, de 36 de ani, din același municipiu, unde s-au mai descoperit 4 jardiniere cu flori sustrase din zona Bulevardului Republicii. Coșercar Gheorghe Iulian a fost sancționat cu amendă de 100 de lei, conform HCL 27/2009, iar florile au fost recuperate.

Nici B. Gabriel nu va scăpa ieftin de pasiunea pentru jardinierele de pe domeniul public al Blajului, ocazie cu care, aceeași reprezentanți ai administrației publice locale din Mica Romă reamintesc tuturor celor care ar putea râvni la florile Blajului că toate zonele în care s-a investit în înfrumusețarea urbei cu flori există și funcționează non-stop camere de supraveghere.

Basma curată nu scapă niciun ins care decide să și le ducă acasă. Prin urmare, decât să știrbiți imaginea orașului cât și pe cea proprie, devenind ”vedete” în spațiu public, mai bine vă reorientați spre piață pentru achiziții pe care le veți plăti mai ieftin decât vă va costa amenda.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 1385 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.