blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Administrație » Gheorghe Valentin Rotar: „Sala Polivalentă din Blaj va fi finalizată cel mai târziu în toamna anului 2021”

Gheorghe Valentin Rotar: „Sala Polivalentă din Blaj va fi finalizată cel mai târziu în toamna anului 2021”

Publicat în 28.12.2019 la ora 18:16

Noua Sala Polivalentă care se construiește în Blaj începe să prindă contur.

La aproximativ un an de zile de la începerea lucrărilor, pe șantier se pot vedea progrese privind turnarea fundației și a structurilor de rezistență integrate în aceasta. Investiția este una de peste 32 milioane de lei și ar urma să fie finalizată, cel mai târziu, în toamna anului 2021.

Dar iată ce a scris cu privire la acest lucru primarul Blajului, Gheorghe Valentin Rotar, pe o rețea de scocializare: „În 2019 a început, la Blaj, construcția Sălii Polivalente a județului Alba, o investiție comună a Primăriei Blaj și a Consiliului Județean Alba. Noua Sală Polivalentă va avea 2.000 de locuri, cu posibilitatea de extindere, în funcție de necesități, la 3.000 locuri, cu ajutorul tribunelor mobile. Ea va fi finalizată în toamna anului 2021, va fi una modernă, destinată tuturor sporturilor indoor și va putea fi folosită pentru spectacole, conferințe, târguri, etc. Alături de Bazinul acoperit de înot, care va fi deschis în ianuarie 2020 și de investițiile ce se vor efectua și în viitor în acest domeniu, construcția Sălii Polivalente va duce Blajul și din punct de vedere al infrastructurii sportive spre orașul european pe care ni-l dorim cu toții!”

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 380 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.