blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Formația din „Mica Romă” a câștigat prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei României: Volei Alba Iulia – CSU Medicina Târgu Mureş 3-0

Formația din „Mica Romă” a câștigat prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei României: Volei Alba Iulia – CSU Medicina Târgu Mureş 3-0

Publicat în 28.11.2017 la ora 21:27

Volei Alba Blaj a câștigat prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei României, scor 3-0 (25-15, 25-11, 25-19), cu CSM Medicina Târgu Mureș, partida din Sala „Timotei Cipariu”.

Formația din „Mica Romă” este practic calificată pentru al 4-lea an consecutiv în „careul de ași” al Cupei României, jocul de mâine fiind o simplă formalitate pentru deținătoarea trofeului.

Întâlnirea a avut gazdă pe CSU Medicina, care a opus rezistență doar în prima parte a ultimului set, în care au condus la un moment dat, punând probleme, mergându-se cap la cap până la 15-15.

De ani buni, derby-ul Ardealului la volei feminin are o favorită certă, echipa lui Darko Zakoc, care a câștigat al 11-lea meci consecutiv direct. CSU Medicina a acceptat să susțină în deplasare ambele partide din această fază a competiției.

Jocul de mâine este doar un antrenament cu public, înaintea meciului de foc cu Știința Bacău, derby-ul rundei viitoare din Divizia A1.

Volei Alba Blaj: Lena Moellers – Adina Salaoru, Mariana Aquino, Ana Cleger, Selime Ilyasoglu, Nneka Oniejekwe – Marina Vujovic (libero); a mai jucat Petya Barakova.

Următoarele jocuri pentru Volei Alba Blaj în fața propriilor suporteri: • miercuri, 29 noiembrie, CSU Medicina Tg. Mureş (ora 16.00), sferturile Cupei României; • sâmbătă, 2 decembrie, Ştiinţa Bacău (ora 15.30), etapa a 8-a; • sâmbătă, 9 decembrie, Agroland Timişoara (ora 18.00), s-a inversat ordinea iniţială a jocurilor, etapa a 9-a (ultima a turului).

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj

Acest articol a fost citit de: 62 ori

Formația din „Mica Romă” a câștigat prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei României: Volei Alba Iulia – CSU Medicina Târgu Mureş 3-0
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.