blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Echipa din „Mica Romă” va debuta în deplasare cu Dinamo Moscova, în noul sezon din Liga Campionilor

Echipa din „Mica Romă” va debuta în deplasare cu Dinamo Moscova, în noul sezon din Liga Campionilor

Publicat în 01.07.2016 la ora 15:28

volei-alba-blaj-unic-piatra-neamt-oct-2015La a doua participare consecutivă în Liga Campionilor, Volei Alba Blaj a fost repatizată în cea mai grea grupă posibilă, Grupa B, alături de Dinamo Moscova, Volero Zurich şi o echipă venită din calificări, probabil Dinamo Krasnodar, câştigătoarea Cupei CEV. Formaţia din „Mica Romă” va debuta în deplasare cu Dinamo Moscova, în luna decembrie, singurul joc din acest an susţinut în competiţia supremă.

Reprezentanta România va susţine primul meci în deplasare cu Dinamo Moscova (14 decembrie), singurul joc din acest an, ţintarul fiind următorul: acasă cu echipa venită din preliminarii (probabil Dinamo Krasonodar) – în 11 ianuarie 2017; acasă cu Volero Zurich, în 25 ianuarie; returul în Elveţia (7-9 februarie 2017), deplasarea la Krasnodar (22 februarie 2017) şi ultima partidă din grupă, pe 28 februarie, la Sibiu, cu Dinamo Moscova

Formaţia condusă de Darko Zakoc îşi va disputa jocurile considerate pe teren propriu tot la Sibiu, în Sala „Transilvania”, debutul fazei grupelor fiind în luna decembrie, întrucât formatul competiţiei este modificat, cu doar 16 formaţii, faţă de 24 în ediţiile anterioare. „Ne aşteaptă un sfârşit de an 2016 şi un început de an 2017 furtunos în Liga Campionilor. La ce grupă infernală dificilă avem, nu putem spune că suntem avantajaţi sau nu de ţintarul stabilit. Sperăm să facem faţă, să ne descurcăm onorabil. Suporterii români au privilegiul să vadă unele dintre cele mai bune echipe din Europa şi spectacolul oferit de Liga Campionilor”, a precizat Sergiu Ştefănescu, preşedintele clubului blăjean.

Adversara de anul trecut, Dinamo Moscova este noua campioanei a Rusiei şi prezentă între primele şase echipe în Liga Campionilor 2016, iar Volero Zurich, antrenată de Zoran Terzic (fost la vicecampioana CSM Târgovişte) este deţinătoarea eventului în Elveţia şi de asemenea prezentă în Play-off 6 Ligii Campionilor 2016.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 124 ori

Echipa din „Mica Romă” va debuta în deplasare cu Dinamo Moscova, în noul sezon din Liga Campionilor
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.