Rămâi conectat

Sport

Echipa de volei băieți a Colegiului Național „I. M. Clain” Blaj, vicecampioană națională la ONSS

Publicat

în

Echipa de volei băieți a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj, profesor îndrumător Silviu Ioan Marcu, a obținut medaliile de argint la turneul final al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS), volei băieți, secțiunea gimnaziu, desfășurată la Fetești (Ialomița).

Doi dintre componenții echipei au primit și premii individuale: Antonio Dancu (MVP-ul turneului) și Raul Șilean (cel mai bun centru).

În finală, reprezentanta județului Alba a fost învinsă, scor 0-2, de reprezentanta municipiului Bucureșți, ambele echipe ajungând în faza finală cu patru victorii din tot atâtea posibile, după ce au câștigat și faza grupelor.

Colegiul Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat toate meciurile din grupă, după ce a învins reprezentantele județelor Prahova, Sălaj și Cluj.

La turneul final ONSS de la Fetești, echipa de volei gimnaziu băieți a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj, profesor îndrumător Silviu Ioan Marcu, a fost formată din: Antonio Dancu (căpitanul echipei), Raul Șilean, Tudor Iuga, Gabriel Coman, Andrei Câmpean, Adrian Bolgar, Tudor Jidveian, Alexandru Sechel și Robert Marc.

În acest an, Colegiul Național „Inochentie Micu Clain” Blaj, care a reprezentat județul Alba în întrecerile de volei, la cele patru secțiuni, gimnaziu și liceu (fete și băieți), a obținut două medalii de argint (liceu fete și gimnaziu băieți), un loc 5 (gimnaziu fete) și un loc 7 (gimnaziu băieți).

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Blaj Info și pe GOOGLE NEWS

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport

Între 8 și 12 mai 2024, „Alba Blaj” Arena va fi gazda turneului final al cadetelor

Publicat

în

Volei Alba Blaj va organiza, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai 2024. Mai participă CSM Constanța, Dinamo București, CSȘ Bega Timișoara, CTF Mihai I București și CSM București.

Echipa din „Mica Romă” a acces între primele 6 echipe din țară la under 17, cadete, după ce a câștigat, cu 3 victorii și fără a pierde vreun set, după ce a câștigat turneul semifinal disputat în „Alba Blaj” Arena, în urmă cu o săptămână.

În primul an de activitate la acest nivel, cadetele de la Volei Alba Blaj, cu Daria Ocenic, componentă a formației de senioare, în efectiv, au reușit un rezultat excelent. La turneul semifinal, Volei Alba Blaj a câștigat toate cele trei întâlniri, fără a pierde vreun set. În ultimul meci a fost 3-0 (25-20, 25-16, 25-20) cu Bravol Brașov, în duelul celor mai bune formații din grupă. Bravol din postura de ocupantă a locului secund, a ratat calificarea chiar și de pe poziția secundă, fiind depășită de CTF Mihai I București (6 puncte, grupa A) și CSM București (6 puncte, grupa B), după raportul seturilor câștigate/seturi pierdute! S-au mai calificat câștigătoarele grupelor CSM Constanța (grupa A), Dinamo București (grupa B) și CSȘ Bega Timișoara (grupa C).

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Blaj Info și pe GOOGLE NEWS

Citește mai mult

Sport

Luni, 29 aprilie 2024: Crăciunelu de Jos, campioana din Alba, debutează la faza regională a Cupei Satelor

Publicat

în

Echipa comunei Crăciunelu de Jos va participa luni, 29 aprilie 2024, la faza regională a Cupei Satelor. Turneul este prevăzut la Șelimbăr (județul Sibiu) și reunește 5 formații: Crăciunelu de Jos (Alba), Vulcan (Brașov), Șelimbăr (Sibiu), Zetea (Harghita) și Sâncraiu de Mureș (Mureș).

Pentru campioana din Alba, formație pregătită de Adrian Cîmpean, este o continuitate la nivel înalt, în condițiile în care anul trecut Crăciunelu de Jos a disputat finala cu Livezile (ajunsă la turneul final, locul 3 la nivel național), iar în 2022 a fost campioană (a participat la faza regională, la Dîrlos, Sibiu). De altfel, învingătoarea din acest an (1-0 în finală cu Valea Lungă) este singura care și-a adjudecat două trofee în cadrul competiției organizate de Asociația Județeană de Fotbal Alba, ajunsă la a 4-a ediție.

Lotul este format din Sasha Nandrea, Luca Bîrlea, Cristian Păcurar, Mădălin Mailat/ cpt, Bogdan Furdui, Luca Cîmpean, Andrei Nandrea, Mateo Moldovan, frații Victor Oniga și Nicolae Oniga, Eduardo Tompi, Paul Mailat, David Moni, Gabriel Coman; antrenor Adrian Cîmpean, alți oficiali Marius Cîmpean și Mircea Popa;

Cupa Satelor, una dintre cele mai iubite competiții din România este organizată de Federația Română de Fotbal fiind destinată copiilor din mediul rural la categoria de vârstă Under 13 (născuți în anul 2011 și mai tineri). Celelalte 7 etape regionale s-au disputat la Letea Veche (Bacău), Cumpăna (Constanța), Ulmeni (Călărași), Nucet (Dâmbovița), Mârșani (Dolj), Livada (Arad) și Prundu Bârgăului (Bistrița-Năsăud). Zona 5, în care este angrenată campioana din Alba, este singura cu 5 participante la start, asta chiar dacă lipsește reprezentanta județului Covasna. Următoarea etapă a competiției este faza națională unde cele 8 formații câștigătoare la fazele zonale își vor disputa titlul de campioană națională (programul va fi stabilit în aceste zile).

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Blaj Info și pe GOOGLE NEWS

Citește mai mult

Sport

Calificare la turneul final, pentru echipa de cadete a Volei Alba Blaj

Publicat

în

În primul an de activitate la acest nivel, cadetele de la Volei Alba Blaj, cu Daria Ocenic, componentă a formației de senioare, în efectiv, au reușit un rezultat excelent.

La turneul semifinal, Volei Alba Blaj a câștigat toate cele trei întâlniri, fără a pierde vreun set. În ultimul meci a fost 3-0 (25-20, 25-16, 25-20) cu Bravol Brașov, în duelul celor mai bune formații, ambele calificate în turneul final, Bravol din postura de ocupantă a locului secund!

O atmosferă superbă a însoțit performanța echipei blăjene, în Polivalenta din „Mica Romă”.

Lot: Anastasia Gruiescu, Larisa Rusu, Lara Ștefănescu, Denisa Coman, Claudia Bocăniciu, Antonia Oltean, Simina Spătăcean, Iulia Mărginean, Mara Mihu, Daria Ocenic, Ana Pop, Brianna Narna, Amira Săbăduș (libero) și Anastasia Fekete (libero și căpitan). Antrenor Aleksandar Milovic. Efectivul este format din jucătoare localnice, excepțiile numindu-se Daria Ocenic (Sibiu) și Claudia Bocăniciu (Alba Iulia).

În precedentele jocuri, Volei Alba Blaj – HV Junior Iași 3-0 (25-19, 25-13, 25-21) și Volei Alba Blaj – CSV Craiova 3-0 (25-20, 25-21, 25-11). La finele acestei săptămâni, în „Alba Blaj” Arena se va disputa un turneu semifinal de cadete Under 17, în perioada 18-21 aprilie

O nouă performanță a voleiului juvenil din Blaj, asta după ce echipa de volei feminin gimnaziu a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat turneul final de la Brăila și a devenit, pentru al doilea an consecutiv, campioană națională, în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS). Daria Ocenic, care, la nici 15 ani, este componentă a formației de seniori Volei Alba Blaj, a fost desemnată MVP-ul turneului final al ONSS (a realizat cele mai multe puncte la Brăila). Acestui rezultat extraordinar i se adaugă calificarea la turneul final Under 13 masculin a echipei de minivolei a CSȘ Blaj (antrenor Alexandru Man).

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Blaj Info și pe GOOGLE NEWS

Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din Zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea Ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

blajinfo, stiri blaj, informatii blaj