blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » După ce va fi finalizată, Sala Polivalentă „Darko Arena” din Blaj va găzdui toate competițiile internaționale ale loturilor naționale de volei

După ce va fi finalizată, Sala Polivalentă „Darko Arena” din Blaj va găzdui toate competițiile internaționale ale loturilor naționale de volei

Publicat în 18.02.2018 la ora 11:15

În doi ani, doi ani jumătate, Sala Polivalentă „Darko Arena” din Blaj, ale cărei lucrări vor demara anul acesta, va fi finalizată. Blajul, iată, va da județului prima polivalentă din Alba, asta după ce a dat și campioana României la volei feminin, triplă campioană, unică reprezentantă în Champions League și actuala deținătoare a eventului național (titlul și Cupa României).

Investiția estimată la circa 7 milioane de euro, suportată în parteneriat cu Consiliul Județean Alba, va aduce în “Mica Romă” toate meciurile viitoare din competițiile internaționale ale Volei Alba Blaj (gata cu naveta la Sibiu!) dar și loturile naționale de volei ale României, în urma unui parteneriat încheiat de municipalitate cu Federația Română de Volei.

”Avem un contract cu Federația Română de Volei, în momentul în care sala va fi gata, timp de 4 ani de zile, toate competițiile internaționale ale României se vor juca la Blaj. În altă ordine de idei, suntem în discuții pentru ca sala să poată fi utilizată și de compania Bosch, pentru toate evenimentele, inclusiv spectacole”, a declarat primarul Gheorghe Valentin Rotar la Radio Unirea FM.

Referindu-se la parteneriatul cu Consiliul Județean Alba, primarul Gheorghe Rotar mai spune și că tot ceea ce se construiește sau s-a construit cu sprijin financiar de la bugetul județului: Palatul Culturii, Centrul de Agrement, Câmpia Libertății, nu sunt numai obiectivele Blajului, ci ale întregului județ, de vreme ce ele deservesc toată populația de pe Târnave, mai mult de 54.000 de persoane.

 Și tot el precizează că acest parteneriat nu ar fi fost posibil dacă Primăria Municipiului Blaj nu ar fi avut proiecte viabile.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 915 ori

După ce va fi finalizată, Sala Polivalentă „Darko Arena” din Blaj va găzdui toate competițiile internaționale ale loturilor naționale de volei
4.8 (95%) 4 votes

2 Comentarii la După ce va fi finalizată, Sala Polivalentă „Darko Arena” din Blaj va găzdui toate competițiile internaționale ale loturilor naționale de volei

  1. Alexandru Crinu Megiesan Răspunde

    18.02.2018 la 13:50

    Sincere FELICITARI si mult SUCCES in continuare pentru afirmarea BLAJULUI, “Mica ROMA”. TRAIASCA BLAJUL ! TRAIASCA ARDEALUL ! TRĂIASCĂ ROMÂNIA !

  2. Artimon Răspunde

    19.02.2018 la 17:01

    La BLAJ a rasarit soarele romanilor si tot acolo voleiul romanesc a prins contur international .ROMA MICA a trait, traieste si va traii cu adevarat romaneste .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.