blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » Doi tineri, din Bahnea, sunt cercetaţi de poliţişti după ce au schingiuit trei pui de vulpe și au publicat imaginile pe o rețea de socializare

Doi tineri, din Bahnea, sunt cercetaţi de poliţişti după ce au schingiuit trei pui de vulpe și au publicat imaginile pe o rețea de socializare

Publicat în 07.06.2017 la ora 18:21

Astăzi, 7 iunie 2017, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Bahnea s-au autosesizat, în urma vizionării pe internet a unor imagini postate pe o reţea de socializare, cu privire la faptul că un bărbat, din comuna Bahnea, schingiuia un pui de vulpe.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că, în urmă cu aproximativ 2 săptămâni, un tânăr de 19 ani, din Bahnea, ar fi capturat 3 pui de vulpe, pe care i-ar fi dat unui bărbat, de 30 de ani, din aceeaşi localitate.

Ulterior, bărbatul ar fi schingiuit animalele şi ar fi postat pe o reţea de socializare imaginile video cu faptele de cruzime comise.

Poliţiştii au solicitat sprijinul unei asociaţii de vânătoare pentru ridicarea şi salvarea puilor de vulpe de la un bărbat, de 42 de ani, din localitatea Cristeşti, căruia i-au fost înstrăinate animalele.

În urma interesului manifestat de mai mulţi cetăţeni care au fost impresionaţi de acest caz, menţionăm că, toate sesizările primite vor fi ataşate la dosarul cauzei.

Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunilor de schingiuirea animalelor şi braconaj.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 208 ori

Doi tineri, din Bahnea, sunt cercetaţi de poliţişti după ce au schingiuit trei pui de vulpe și au publicat imaginile pe o rețea de socializare
5 (100%) 2 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.