blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Doi frați scandalagii din Blaj amendați de jandarmi

Doi frați scandalagii din Blaj amendați de jandarmi

Publicat în 22.10.2013 la ora 11:30

duba-jandarmi-blajO tânără din Blaj a fost dată afară din casă de fratele său în unui scandal petrecut ieri strada Alexandru Borza din municipiul Blaj. Cei doi au contiuat mai apoi scandalul în mijlocul drumului şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a calma spiritele încinse.

Potrivit Jandarmeriei Alba, “luni, 21 octombrie a.c., în jurul orei 22.00, femeia în vârstă de 22 de ani a intrat într-un conflict cu soţia fratelui, iar acesta a aplanat cearta prin faptul că şi-a invitat sora afară din locuinţa comună. Ajunsă în stradă, femeia a continuat să-şi înjure şi să-şi ameninţe fratele cu acte de violenţă, iar reacţia similară a acestuia a determinat trezirea vecinilor, strângerea lor la locul incidentului şi împărţirea în tabere de susţinere.

Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a împiedicat amplificarea conflictului. Scandalagii au fost conduşi la sediul Secţiei de Jandarmi Blaj şi au fost identificaţi ca fiind M.A. ( 22 de ani ) şi M.S. ( 20 de ani). Jandarmii i-au îndrumat să apeleze la căi legale pentru rezolvarea divergenţelor şi i-au sancţionat cu câte o amendă în valoare de 200 de lei.”

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 303 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.