blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Administrație » Din motive de sănătate, Liviu Basaraba părăseşte postul de viceprimar al municipiului Blaj

Din motive de sănătate, Liviu Basaraba părăseşte postul de viceprimar al municipiului Blaj

Publicat în 11.07.2013 la ora 17:20

Corneliu-Liviu-BasarabaLiviu Basaraba renunţă la funcţia de viceprimar al municipiului Blaj din motive de sănătate, însă va rămâne consilier local, anunţă reprezentaţii Primăriei Blaj. Postul rămas vacant va fi ocupat în urma votului ce urmează a fi exprimat de consilierii locali săptămâna viitoare, în data de 16 iulie.

« Doresc să mulţumesc pentru încredere şi colaborare primarului Gheorghe Valentin Rotar şi Consiliului Local, funcţionarilor publici din cadrul aparatului de specialitate , angajaţilor contractuali ai Serviciului Public de Interes Local, Poliţiei Locale cât şi tuturor instituţiilor publice şi agenţilor economici cu care am colaborat pe parcursul mandatului meu de viceprimar al municipiului Blaj. Totodată, ţin să vă asigur de toată colaborarea şi sprijinul meu în calitate de consilier local în Consiliul Local Blaj pentru toate proiectele care vor asigura dezvoltarea durabilă a municipiului Blaj », a precizat Liviu Basaraba în adresa înaintată în data de 10 iulie Consiliului Local şi primarului Gheorghe Valentin Rotar.

“Indubitabil atât pentru administraţia publică locală cât şi pentru mine, această plecare reprezintă o pierdere însemnată. Sănătatea este însă mai importantă. Sunt sigur că el va rămâne în continuare alături de mine  şi de colegi pe tot parcursul proiectului nostru de modernizare a oraşului. Pentru reuşitele, performanţele şi implicarea sa, eu vreau să-i mulţumesc public ”, a declarat primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Liviu Basaraba a fost ales consilier local pe listele Partidului Democrat Liberal şi a ocupat funcţia de viceprimar din iunie 2008.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 716 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.