blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știrea Ta » Deratizarea și dezinsecția se fac la Blaj în timp ce oamenii trec pe stradă…

Deratizarea și dezinsecția se fac la Blaj în timp ce oamenii trec pe stradă…

Publicat în 15.05.2018 la ora 19:49

Azi dimineață, în jurul orei 8:30, pe cea mai intens circulată stradă din Blaj, în timp ce părinții își duceau copiii la grădinița sau școala din zona, se deratiza de zor, fără a se ține seama de oamenii care treceau. Este știut că pe durata efectuării dezinsecției și deratizării, oamenii trebuie să evite locurile în care se acționează, deoarece substanțele ar putea provoca iritații ale ochilor, pielii și ale căilor respiratorii.

Odată cu încălzirea vremii și apariția insectelor au început și acțiunile de deratizare. Totul normal până aici, dar pe durata desfășurării acestora ar trebui respectate anumite norme. Nu este cazul la Blaj, unde mai mulți părinți au rămas uimiți marți dimineața când au ajuns cu cei mici la grădiniță sau școală și au văzut că în zonă, un muncitor stropea cu insecticide, fără a ține cont de oamenii care treceau chiar pe lângă el.

“Mergeam să duc copilul la grădiniță, era plin de lume pe stradă, copii care mergeau cu părinții la grădiniță, copii care mergeau la școală. Când am ajuns în dreptul grădiniței, un bărbat stropea pomii cu insecticide. Am ajuns, am făcut poze și nici că i-a păsat. Tot atunci a ajuns și un cuplu de tineri care s-au oprit când au văzut ce se întâmplă și au început să îi zică să înceteze cu deratizarea la ora respectivă, soția domnului fiind și însărcinată. La fel am procedat și eu spunându-i să înceteze că este în fața grădiniței și sunt copii. Nici nu i-a păsat și a răspuns sec „treceți odată” și a continuat să stropească. L-am întrebat „cine a autorizat să se facă treaba asta dimineața când e multă lume pe stradă?”, dar la fel a continuat să își facă treaba.

E vorba de copiii noștri care erau în contact cu insecticidele. Asemena intervenții cred că ar trebui să se facă în cursul nopților mai ales în fața grădiniței.  Fata mea s-a speriat și a fugit în curte și atunci l-am luat la întrebări cine a autorizat asta. Și tinerii cu soția însărcinată s-au speriat când au văzut și au trecut strada pe partea cealaltă, prin loc nepermis și au strigat și ei „omule încetează, sunt copii pe stradă și soția e însărcinată”, ne-au transmis oamenii.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 398 ori

Deratizarea și dezinsecția se fac la Blaj în timp ce oamenii trec pe stradă…
4.5 (90%) 2 votes

Un Comentariu la Deratizarea și dezinsecția se fac la Blaj în timp ce oamenii trec pe stradă…

  1. Anca Răspunde

    16.05.2018 la 1:01

    Eh, și eu am trecut prin zonă.. Și din instinct am pus repede eșarfa în zona nasului și a gurii.. Pe urma am realizat prin ce pericol am trecut.. Am strănutat azi de câteva ori, probabil efect secundar.. Dezastru, mai bine ar deratiza și blocurile, unele dintre ele fiind adevărate focare..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.