blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » De la piatră la asfalt, la Valea Lungă. Drumul comunal Lunca-Lodroman şi strada Tricolorilor, complet modernizate

De la piatră la asfalt, la Valea Lungă. Drumul comunal Lunca-Lodroman şi strada Tricolorilor, complet modernizate

Publicat în 05.12.2015 la ora 11:00

vasile pusca primar valea lungaLa Valea Lungă, s-au finalizat recent lucrările de asfaltare în cadrul proiectului de investiție ”Modernizare drum comunal Lunca-Lodroman și strada Tricolorilor, comuna Valea Lungă, județul Alba”, proiect finanțat prin ONG nr.28/2013 pentru aprobarea Proiectului național de dezvoltare locală.

De lucrările care au început în data de 30 octombrie 2014 s-au ocupat cei de la TERACOM ALBA SRL, iar valoarea contractului s-a ridicat la suma de 1.568.536,43 lei. Vorbim despre mai bine de 3 kilometri de drum care a trecut de la piatră la covor asfaltic, o investiție cheie, deosebit de importantă și necesară pentru locuitorii satelor Lunca și Lodroman, cu impact în creșterea calității vieții, a mediului și în dezvoltarea economică a întregii comune. Vremea a ținut cu constructorul astfel încât administrația locală Valea Lungă, împreună cu primarul Vasile Pușcă, au putut oferi un cadou, înainte de sărbătorile de iarnă, tuturor celor care folosesc în mod obișnuit aceste tronsoane, iar cei care vor veni acasă de sărbători vor avea cu siguranță o surpriză plăcută.

D. M. S.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 725 ori

5 Comentarii la De la piatră la asfalt, la Valea Lungă. Drumul comunal Lunca-Lodroman şi strada Tricolorilor, complet modernizate

 1. AURELIA Răspunde

  05.12.2015 la 11:41

  Oare cand se mai termina cu laudarosenia asta COMUNISTA? Suntem in anul 2015 este normal sa avem sosele, canalizare etc. Asta este sarcina primarului si administratiei locale.Pentru asta sunt pusi acolo si platiti.

 2. Aripel Răspunde

  05.12.2015 la 20:23

  Bine mah..Ai făcut un cacat și te dai mare !

 3. Aripel Răspunde

  05.12.2015 la 20:25

  Numai de lauda și jocul ești bun… restul lasă că faci înainte te de votari…

 4. Silu Răspunde

  06.12.2015 la 20:39

  Voi astea care comentati aiurea pe pagini, asa sunteti voi lasi oameni de 2 bani care nu aveti tupeu sa zici pe fata lucrurilor , va ascundeti in spatele unor ,,Nume” false asa o sa ramaneti toata viata niste lasi !!!!

 5. Consatean Răspunde

  15.01.2016 la 20:40

  Da foarte bine ca a facut ma, multi v-ati luat si de bustul lu Ion Bianu, e bun si ala, de abia mai vadai sașii cand vin la vara cine o fost ala ce poarta numele scolii, sau duceti-va in pula mea in Micasasa si vedeti ca aia nu au asfalt nici pe strada principala, darămite pe cele laterale e groaza cand ploua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.