blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Darko Zakoc va continua şi în sezonul viitor la campioana Volei Alba Blaj

Darko Zakoc va continua şi în sezonul viitor la campioana Volei Alba Blaj

Publicat în 14.05.2016 la ora 10:04

darko-zakoc-interviuVeste extraordinară pentru campioana „en-titre” Volei Alba Blaj, antrenorul sârb Darko Zakoc a acceptat să conducă echipa din “Mica Romă” şi în stagiunea 2016-2017, după cele două titluri consecutive adjudecate cu formaţia blăjeană.

Darko este cel mai bun antrenor din România şi ne bucurăm că îl vom avea în continuare pe banca tehnică. Noi nu facem schimbări de dragul schimbării şi am optat pentru continuitate la cel mai înalt nivel. Mergem mai departe spre performanţă, cu Darko Zakoc şi întreaga sa echipă, este soluţia ideală pentru toate lumea”, a declarat preşedintele Sergiu Ştefănescu. Vechiul şi noul “principal” al formaţiei campioane a acceptat o nouă provocare din partea echipei pe care a condus-o spre performanţe istorice şi va bifa al treilea sezon la cârma echipei.

• Obiective în al treilea sezon: eventul şi calificarea din grupele Ligii Campionilor

La fel ca şi anul trecut, după cucerirea primului titlu, Darko Zakoc s-a înțeles cu oficialii campioanei României pentru un contract pe încă un sezon, obiectivul fiind eventul pe plan intern şi ieşirea din grupele Ligii Campionilor. Zakoc va fi ajutat în continuare de “legiunea sârbă” formată din Pedrag Zukovic (statistician) şi Marko Sekulic (preparator fizic).

Săptămâna trecută, Volei Alba Blaj s-a încununat a doua oară consecutiv regina voleiului feminin din România, iar părţile s-au aşezat la masa tratativelor, firect principala opţiune fiind Darko Zakoc. Discuţiile au fost scurte, antrenorul a cerut câteva zile timp de gândire, iar răspunsul “Da, continuăm” înseamnă enorm pentru Blaj, ce-şi păstrează “antrenorul-trofeu”. Toate discuţiile legate de strategie, de campania de achiziţii se vor demara după şedinţa din 17 mai, de la Federaţia Română de Volei, când se va stabili cu câte străine se va juca în campionatul viitor.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 52 ori

Darko Zakoc va continua şi în sezonul viitor la campioana Volei Alba Blaj
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *