blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » CSŞ Blaj a obținut medalia de bronz la categoria juniori II în cadrul Campionatului Naţional de cros

CSŞ Blaj a obținut medalia de bronz la categoria juniori II în cadrul Campionatului Naţional de cros

Publicat în 11.04.2016 la ora 11:25

campionatul-national-de-cros-apr-2016CSŞ Blaj a participat la ediția din acest an a Campionatului Naţional de cros cu 8 sportivi, cel mai bun rezultat fiind inregistrat la categoria Juniori II feminin echipe unde fetele s-au clasat pe pozitia a treia cu 67 de puncte, obţinând astfel medalia de bronz. Primele doua pozitii au fost ocupate de LPS Botoşani – 52 puncte şi CSŞ Caransebeş – 53 puncte.

Echipa din “Mica Romă” a fost alcătuită din: Lorena Stan (CSŞ Blaj/ ACS Luduş) locul 10 la individual, Adelina Petruţa – locul 14 la individual, Nicoleta Aldea (CSŞ Blaj/ CSO Cugir) locul 20 individual, Claudia Popp (CSŞ Blaj/ CSŞ Hunedoara) locul 24 individual, Dayana Budişan (CSŞ Blaj/ CSM Cluj Napoca) loc 25 individual, Teodora Stoica locul 41 individual.

“Suntem la început de drum, cu o generaţie nouă de fete, iar rezultatele încep să apară. Înainte am avut o generaţie de băieti de excepţie, crosul fiind «specialitatea» noastră. Sperăm ca pe viitor, prin muncă şi foarte multă seriozitate să reuşim sa ne clasăm pe poziţii cât mai bune. Urmeaza o perioadă de pauză, iar în luna mai începe sezonul competiţional de vară, unde aşteptăm rezultate cât mai bune”, a declarat Cristina Man (CSŞ Blaj).

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 53 ori

5.0
01

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.