blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » CSŞ Blaj a debutat printr-o înfrângere la turneul final de la Baia Mare

CSŞ Blaj a debutat printr-o înfrângere la turneul final de la Baia Mare

Publicat în 18.05.2013 la ora 18:35

CSŞ Blaj a debutat astăzi în turneul final al campionatului naţional de junioare de la Baia Mare împotriva echipei Dinamo, blăjencele pierzând cu 0-3 (13-25, 21-25, 16-25).

css-blaj-finala-junioare-voleiPractic formaţia din Bucureşti, întărită cu Diana Cărbuneanu (Dinamo Romprest Bucureşti, convocată atât la naţionala de senioare cât şi la cea de junioare, unde este colegă cu Sorina Mocan) s-a răzbunat pentru eşecul cu acelaşi scor, din turneul semifinal de la Timişoara.

Prezenţa acestei valoroase voleibaliste în efectivul advers nu este o scuză pentru eşec. Realitatea este că nu ne-a funcţionat jocul în anumite capitole, preluare, serviciu şi, într-adevăr Dinamo şi-a luat revanşa, pe fondul unei prestaţii deloc reuşite“, a declarat antrenorul Liliana Bogendorfer (CSŞ Blaj, secund la Volei Alba Blaj.

CSŞ Blaj a început cu Sorina Mocan, Ramona Rus, Ioana Vodă, Delia Pădurean, Alexandra Biriş, Ileana Morar, libero Raluca Rotar, Brigitta Korpos, au mai intrat  Diana Popa, Oana Simu (Mădălina Sârbu, Alina Mărginean).

Formaţia din “Mica Romă” va mai juca în ordine cu CSŞ Bega Timişoara (duminică, 19 mai), CSŞ Baia Mare (luni, ora 16.00), CSM Medicina Tg. Mureş (marţi, ora 16.00) şi CSM Bucureşti (miercuri, ora 9.30).

De la 3-0 la Timişoara, la 0-3 la Baia Mare!

După ce a câştigat toate întâlnirile din turneul semifinal de la Timişoara, echipa CSŞ Blaj (director Silvia Marcu) este prezentă în faza finala a Campionatului Naţional de junioare la volei. La întrecerea ce se va disputa în perioada 18-22 mai, la Baia Mare mai sunt calificate alte 5 formaţii Dinamo Bucureşti, CSŞ Bega Timişoara, CSM CSŞ 2 Bucureşti, CSU Medicina CNUE Tg. Mureş şi CSŞ 2 Baia Mare. La competiţia juvenilă va asista şi sârbul Branko Gajic, tehnicianul prim-divizionarei Volei Alba Blaj, care cu acest prilej va urmări la lucru tinerele blăjene (câteva vor fi cooptate în efectivul sezonului viitor), dar în acelaşi timp, prin revenirea în România va purta discuţii cu oficialii grupării din „Mica Romă” în privinţa transferurilor.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de: 353 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.