blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » CSM Lugoj – Volei Alba Blaj, astăzi de la ora 18.30

CSM Lugoj – Volei Alba Blaj, astăzi de la ora 18.30

Publicat în 27.03.2013 la ora 10:52

Volei Alba Blaj este la o victorie de duelul cu Medicina Tg. Mureş pentru un loc european, sub soarele competiţiilor continentale. Nou-promovata revelaţie se luptă pentru un loc 5 în actualul play-off, care ar asigura câştigătoarei un loc în Cupa Challenge sau în Cupa Balcanică, echipa mureşeană, viitorul oponent, având deja „biletele” în buzunar, după ce Unic Piatra Neamţ a făcut act de prezenţă.

Formaţia din „Mica Romă” are 1-0, după un sec 3-0 în Sala „Timotei Cipariu”, în faţa lugojencelor şi trebuie să mai câştige un joc, pentru a accede în etapa a 3-a a play-off-ului la volei feminin. CSM Lugoj şi Volei Alba Blaj au profiluri asemănătoare, echipe ce joacă excelent în faţa propriului public, şi au randament mai scăzut în jocurile externe. Astăzi, de la ora 18.30, la Sala Sporturilor „I.K. Ghermănescu”, va avea loc cel mai important meci din acest campionat pentru CSM Lugoj, un al treilea meci fiind posibil la Blaj, duminică, 31 martie, doar dacă gazdele se impun. „Vrem să terminăm din două partide, pentru a avea şi noi mai mult timp la dispoziţie să pregătim jocurile pentru locurile 5-6. Dacă vom evolua la acelaşi nivel precum la Blaj, nu cred că vom avea emoţii, însă trebuie să ţinem cont că CSM Lugoj are cu totul altă faţă la meciurile de acasă”, a apreciat Sergiu Ştefănescu, preşedintele executiv al formaţiei din Blaj.

Antrenorul sârb Branko Gajic a debutat cu dreptul pe banca tehnică a noii sale formaţii şi speră să reediteze în Banat, succesul din week-end de la Blaj, pentru a putea să pregătească în linişte partidele cu Medicina Tg. Mureş. La precedenta confruntare directă, din sala „Ioan Kunst Ghermănescu”, echipa condusă de fostul secund al echipei naţionale, Paul Bogdan s-a impus dramatic, cu scorul de 3-2, după ce a fost condusă în două rânduri la seturi.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 342 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.