blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » CSM Lugoj – Volei Alba Blaj 3-2

CSM Lugoj – Volei Alba Blaj 3-2

Publicat în 16.02.2013 la ora 20:59

Volei Alba Blaj a dezamăgit în partida contând pentru etapa a 18-a a Diviziei A1 la volei feminin, şi a pierdut în deplasare cu CSM Lugoj, scor 2-3 (15-25, 25-17, 17-25, 25-20, 13-15). Formaţia din “Mica Romă” suferă în partea a doua a campionatului, pare că nu se regăseşte, trăind periculos, pe muchie de cuţit al doilea joc consecutiv extern! În setul decisiv, vizitatoarele au pierdut şocant, după ce au condus cu 10-6.

Noroc cu eşecul contracandidatei la locul 4, CSM Bucureşti, care a fost învinsă suprinzător, cu 3-0 la Tg. Mureş, de Medicina. Formaţia blăjeană se clatină, semnele crizei de formă arătându-se în succesul dezamăgitor din etapa precedentă, de la Cluj, cu “lanterna roşie”, când s-a pierdut un punct!

*Sancţiuni financiare!

Conducerea clubului a ameninţat înaintea jocului din Banat că le va sancţiona financiar pe elevele lui Marius Macarie, în cazul în care nu se vor impune în partidele de la Lugoj şi Piatra Neamţ. Cum eşecul a venit deja în prima confruntare, jucătoarele blăjence vor suporta amenzi, mai ales că în acest moment voleibalistele sunt cu drepturile la zi! În acest moment, Volei Alba Blaj este pe poziţia a 4-a, cu 32 de puncte (11 victorii şi 6 eşecuri), iar CSM Bucureşti se plasează pe locul 5 cu 30 de puncte (11 succese şi 5 înfrângeri).

*Presiune şi pe Macarie

Nici antrenorul Marius Macarie nu stă confortabil după aceste rezultate nemulţumitoare şi înaintea unei serii de foc: miercuri, tot în deplasare cu Unic Piatra Neamţ (ora 19.30, televizat pe DigiSport), urmat apoi de examenele severe cu Ştiinţa Bacău (sâmbătă, la Blaj) şi apoi marele derby cu CSm Bucureşti, tot în deplasare, miercuri, 27 februarie.

*S-a renunţat la Sherisa Livingston!!

Gruparea din „Mica Romă” a renunţat la una dintre cele mai importante jucătoare ale sale. Este vorba de falsul american, Sherisa Livingston, care a fost adusă în această iarnă la Blaj împreună cu internaţionala argentiniană Josefina Fernandez. Motivul pentru care gruparea blăjeană a renunţat la Livingston, este forma slabă arătată de jucătoare de culoare în primele etape ale returului de campionat. Livington, în vârstă de 32 de ani şi 1,87 înălţime, a mai evoluat în România pentru Tomis Constanţa, unde a lăsat o impresie extrem de bună. Începând din acest moment, gruparea ardeleană se va baza pe postul de universal pe Irina Horeică, voleibalistă adusă în această vară de la CSM Lugoj.

Adusă cu surle şi trâmbiţe înaintea returului, americanca a decepţionat, cu excepţia a unul-două jocuri, iar şefii au încercat să remedieze eroarea aducerii “stranierei” prin renunţarea la serviciile sale după numai o lună!!! În momentul achiziţionării, Livingston era considerată “un transfer de senzaţie”, însă…

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de: 341 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.