blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » CSM Lugoj – Volei Alba Blaj: 3-1

CSM Lugoj – Volei Alba Blaj: 3-1

Publicat în 27.03.2013 la ora 21:02

În a doua partidă din cadrul fazei a doua a play-off-ului la volei feminin, Volei Alba Blaj a pierdut în Sala “Ioan Kunst Ghermănescu” împotriva echipei CSM Lugoj cu scorul 1-3 (16-25, 25-16, 20-25, 20-25) şi e obligată să mai joace un meci, duminică, 31 martie, la Blaj, pentru a se califica în faza următoare a întrecerii.

CSM Blaj a mizat pe Alice Kapelovies, Vali Rusu, Adriana Dudnic, Irina Alexandru, Bojana Stojkovic, Marija Sandic, Laura Mastahac (libero), mai intrând  Josefina Fernandez, Andreea Niţulescu, Melinda Dobeş, Alexandra Ciontoş. Antrenorul Branko Gajic a suferit astfel întâiul eşec.

Setul 4 a fost decisiv

Momentul cheie a fost în setul al 4-lea, când vizitatoarele au condus cu 15-11, dar apoi, după o eroare a lui Vali Rusu, amfitrioanele au realizat 8 puncte consecutive şi au câştigat setul! “Am jucat modest, Lugojul a servit mai bine şi acolo s-a scris soarta jocului. Nu sunt supărat, dar normal că nu-mi convine când pierd. CSm Lugoj, ca şi noi, evoluează mult mai bine pe teren propriu“, a precizat Branko Gajic.

”Nu jucăm afară”, a acuzat Sergiu Ştefănescu

Supărare mare între conducătorii blăjeni prezenţi la meci, aceştia sperând să tranşeze calificarea în două meciuri, pentru a avea timp de odihnă înaintea duelului pentru Europa. “Sperăm să nu dăm cu piciorul acum unei munci de un sezon întreg, nu ne permitem acest lucru“, a spus Sergiu Ştefănescu. “Nu suntem capabili să jucăm cu adevărat în deplasare, sau să legăm două partide reuşite. La Lugoj parcă am fost o altă echipă, nu ne închipuiam că putem să ne prezentăm aşa modest. Nu am luat în serios meciul, nu ne-am concentrat suficient pentru a ne califica după două întâniri, ne-a lipsit determinarea“, a mai afirmat preşedintele executiv al Blajului.

Cu Medicina pentru Europa!

Dacă va  elimina pe CSM Lugoj, Volei Alba Blaj va întâlni pe Medicina Tg. Mureş, miza fiind un loc în  Cupele Europene. Câștigătoarea și-ar putea rezerva, după turul 3 din playoff, un loc în Cupa Challenge şi unul în Cupa Balcanică. Învingătoarele din semifinale joacă între ele pentru locurile 5-6, pe 7, 8, 14, 15 şi 20 aprilie, după sistemul 3 partide din 5.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de: 448 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.