blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » CSM Bucureşti – Volei Alba Blaj, astăzi, ora 19.00

CSM Bucureşti – Volei Alba Blaj, astăzi, ora 19.00

Publicat în 27.02.2013 la ora 16:41

Nu este loc de întors pentru CSM Bucureşti şi Volei Alba Blaj, cele două combatante ce se duelează la cote încinse pentru ocuparea poziţiei a 4-a în ierarhia Diviziei A1 la volei feminin.

În etapa 21-a (penultima) a sezonului regulat, astăzi, de la ora 19.00, în Sala „Olimpia” din Bucureşti se vor afla faţă-n faţă CSM Bucureşti – participantă în Challenge Cup (locul 5, 32 de puncte, 12 victorii şi 6 meciuri pierdute) şi Volei Alba Blaj – nou promovata revelaţie (locul 4, 35 de puncte, un joc mai mult, 12 partide câştigate, 7 eşecuri).Inflamată şi de episodul „celor 5 suporteri”, confruntarea are o miză clară: cine va avea şansa, în play-off a mai multor dueluri pe teren propriu, pentru că faza următoare a campionatului se va derula după criteriul „două victorii din trei jocuri”, două partide programate în terenul celei mai bine clasate. În tur, în Sala „Timotei Cipariu”, gruparea din „Mica Romă” s-a impus cu 3-2, după o confruntarea în care ambele teamuri au acuzat arbitrajul. Patru dintre echipierele Blajului, Vali Rusu, Alice Kapelovies, Bojana Stojkovic şi Alexandra Ciontoş acuză o stare de răceală, dar până la urmă vor fi la dispoziţia antrenorului Marius Macarie.

Primul episod, restul… în play-off

Pentru noi singura variantă rămâne victoria, întrucât nu ne putem baza pe ce va face CSM-ul la Piatra Neamţ, şi ne dorim să reuşim să «tragem» două partide din play-off acasă. Va fi o dispută la fel de dificilă precum în toamnă, un meci foarte important, prin prisma la ceea ce va urma”, a declarat antrenorul Marius Macarie (Volei Alba Blaj). Pe banca tehnică a bucureştencelor a revenit Iulian Coiculescu (al doilea mandat din acest sezon), acesta înlocuindu-i pe Atanas Petrov (în tur) şi Ion Dobre (în partea a doua a campionatului). „Ne aşteaptă un meci greu, cu implicaţii asupra poziţionării în clasament şi implicit a programului în play-off. Trebuie să ne obişnuim cu duelurile cu CSM Bucureşti, pentru că vor mai fi meciuri directe, iar în opinia mea, avem nevoie de o victorie în Bucureşti, acum, sau în play-off”, a declarat preşedintele executiv Sergiu Ştefănescu.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 373 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.