blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » Crimă la Bălcaciu. Un bărbat a fost omorât în bătaie la o stână după un conflict provocat de o dispută pentru bani

Crimă la Bălcaciu. Un bărbat a fost omorât în bătaie la o stână după un conflict provocat de o dispută pentru bani

Publicat în 12.06.2017 la ora 7:08

Un bărbat a fost omorât în bătaie la o stână după un conflict provocat de o dispută pentru bani

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost ucis în bătaie la o stână. Crima a avut loc vineri seara, 9 iunie 2017, iar sâmbătă, principalul suspect a fost reținut și arestat preventiv de un complet de la Tribunalul Alba.

Inculpatul este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de omor calificat și tâlhărie calificată și riscă, dacă este găsit vinovat, până la 25 de ani de închisoare. ”Admite propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba şi, în consecinţă (…) dispune arestarea preventivă a inculpatului Iacob Florin pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 11.06.2017 până la data de 10.07.2017, inclusiv”, se afirmă în minuta deciziei de sâmbătă seara, de la Tribunalul Alba.

Potrivit unor informații oficiale, crima s-a produs după un conflict spontan între victimă și agresor, care locuia în zonă fără documente legale. Bărbatul ucis i-a promis, anterior, celuilat că îi va ”rezolva” un loc de muncă în străinătate, motiv pentru care i-a solicitat și a primit de la acesta o sumă de bani. Vineri seara, inculpatul a solicitat returnarea banilor, dar, pentru că victima nu a dorit sau nu a putut să îi dea banii, a luat cu forța de la acesta un aragaz și o butelie.

După acest moment a avut loc o bătaie între cei doi bărbați, agresorul lovindu-l de mai multe ori cu pumnii și picioarele. Victima a rămas inconștientă și a fost găsită decedată. Ulterior, suspectul a fost identificat de anchetatori și a ajuns după gratii. De menționat că până la pronunțarea unei sentințe definitive, inculpatul arestat preventiv este beneficiarul prezumției de nevinovăție.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 1599 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.