blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » Conflict cu urmări grave, chiar în Noaptea de Înviere, între doi tineri din Cetatea de Baltă. Totul a pornit de la o minoră de 13 ani!

Conflict cu urmări grave, chiar în Noaptea de Înviere, între doi tineri din Cetatea de Baltă. Totul a pornit de la o minoră de 13 ani!

Publicat în 08.04.2018 la ora 13:48

Un conflict cu urmări grave s-a produs, chiar în Noaptea de Înviere, între doi tineri din Cetatea de Baltă. Unul dintre ei a ajuns la spital, cu o rană în zona abdominală.

Se pare că cei doi s-au certat din cauza unei fete care are doar 13 ani. Potrivit IPJ Alba, L.A. în vârstă de 17 ani a avut o discuție în contradictoriu cu vărul său, L.T. în vârstă de 19 ani. Conflictul s-a transformat în altercație iar cel din urmă a fost înțepat în zona abdominală, cu un obiect ascuțit (o pensetă), pe care adolescentul a scos-o din buzunar.

Victima a rămas internată iar polițiștii efectează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele incidentului.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 559 ori

Conflict cu urmări grave, chiar în Noaptea de Înviere, între doi tineri din Cetatea de Baltă. Totul a pornit de la o minoră de 13 ani!
4.7 (93.33%) 3 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.