blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Concursuri, clovni, picturi pe faţă, personaje de poveste, magie şi teatru pentru cei mici de 1 Iunie la Blaj, în Parcul Avram Iancu

Concursuri, clovni, picturi pe faţă, personaje de poveste, magie şi teatru pentru cei mici de 1 Iunie la Blaj, în Parcul Avram Iancu

Publicat în 30.05.2013 la ora 14:11

Primăria Municipiului Blaj organizează în data de 1 iunie 2013 un spectacol de animaţie în aer liber prilejuit de Ziua Internaţională a Copilului. Muzică, dans, picturi pe faţă, personaje de poveste, sute de baloane, magie şi teatru pentru copii sunt ingredientele pregătite pentru copiii blăjeni.

1-Iunie-la-BlajAstfel, copiii sunt aşteptaţi în Parcul Avram Iancu sâmbătă, cu începere de la ora 10.00.Cei mici vor putea participa la ateliere de creaţie, jocuri, concursuri iar atmosfera va fi întregită de clovni, desenatori pe faţă şi modelatori de baloane.

“ Succesul înregistrat anul trecut de acţiunea similară organizată atunci în premieră ne-a determinat să ne dorim transformarea sărbătoririi copiilor blăjeni într-o tradiţie”, a declarat primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 489 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.