blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Calificare uluitoare în semifinalele Cupei CEV! Volei Alba Blaj a trecut de Galatasaray Istanbul cu 3-0 și a câștigat setul decisiv cu 15-4

Calificare uluitoare în semifinalele Cupei CEV! Volei Alba Blaj a trecut de Galatasaray Istanbul cu 3-0 și a câștigat setul decisiv cu 15-4

Publicat în 12.02.2019 la ora 18:42

Volei Alba Blaj a reușit o calificare extraordinară în semifinalele Cupei CEV, după ce a trecut, în această seară, de Galatasaray Istanbul, în returul de la Sibiu, câștigând setul de aur al unei manșe dramatice.

Blajul a izbutit minunea, a câștigat cu 3-0 (25-20, 25-23, 25-16), remontând eșecul de la Istanbul, iar în setul decisiv s-a impus cu 15-4 și s-a calificalt pentru al doilea an la rând în semifinalele unei competiții continentale. Un rezultat istoric pentr Volei Alba Blaj, ce a reușit ceva ce părea imposibil!

Echipa din “Mica Romă” a devenit un veritabil coșmar pentru formația turcă, ce a suferit teribil contra Blajului, atât anul trecut în semifinalele Final Four-ului de la București, cât și în returul Cupei CEV de la Sibiu, pe care îl aborda la adăpostul victoriei în minimum de seturi în tur.

Blajul nu s-a predat și a învățat lecția trăită pe propria piele cu Stuttgart în turul trei preliminar din Champions League!

• Gheorghe Rotar: “Aceasta este cea mai valoroasă echipă din istoria Blajului!”

“O victorie mare, obținută de cea mai valoroasă echipă din istoria Blajului, Calificarea se datorează lui Darko, fetelor și publicului extraordinar. Deși nu am avut un obiectiv stabilit în Cupa CEV, am mai făcut un pas spre finală! Mulțumesc fetelor, lui Darko și fanilor din Blaj și tuturoe celor care au fost la sală și ne-au susținut într-un mod superb”, a declarat Gheorghe Rotar, primarul Blajului.

Volei Alba Blaj: Lora Kitipova – Nađa Ninković, Sonja Newcombe, Ana Lazarević , Nneka Onyejekwe/ cpt, Ioana Baciu  – Marina Vujović (libero); Maja Aleksić, Katerina Zhidkova  Aleksandra Ćirović, Mariya Karakasheva, Viktoriya Delros (libero); Ramona Rus, Sara Hutinski.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 334 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.