blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Bărbat din Blaj scăpat de jandarmi de… furia soției

Bărbat din Blaj scăpat de jandarmi de… furia soției

Publicat în 07.10.2013 la ora 11:55

jandarmi-amenda-martisoare-blajUn bărbat din Blaj a apelat sâmbătă, 5 octombrie, la jandarmi pentru a interveni într-un conflict conjugal. Soţia acestuia a fost sancţionată cu amendă în valoare de 200 de lei.

Potrivit maiorului Jurcoveţ Cosmin, ofiţer Informare, Relaţii Publice şi Relaţii cu publicul al Jandarmeriei Alba, “sâmbătă, 5 octombrie, la ora 13.10, un bărbat din Blaj s-a prezentat la sediul secţiei de jandarmi din localitate şi a solicitat ajutor într-un conflict pe care îl avea cu soţia. Acesta a relatat jandarmilor că soţia nu l-a lăsat să intre în curte, l-a înjurat şi l-a ameninţat cu bătaia în prezenţa copiilor şi vecinilor de pe strada Livezii.

Un echipaj de jandarmerie l-a condus pe bărbat acasă şi a verificat cele expuse constatând că acestea se confirmă în totalitate. Întrebată care a fost motivul comportamentului agresiv, soţia a răspuns că a fost o reacţie la faptul că soţul s-a întors acasă “beat şi fără bani”. Pentru fapta săvârşită femeia, identificată ca fiind Ileana M. (34 de ani ), a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei.”

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 403 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.