blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Atleta Mihaela Blaga de la CSȘ Blaj este noua vicecampioană națională la cros

Atleta Mihaela Blaga de la CSȘ Blaj este noua vicecampioană națională la cros

Publicat în 02.04.2019 la ora 16:59

Atleta Mihaela Blaga recidivează în sens pozitiv, cucerind a doua sa medalie națională din 2019. Sportiva din “Mica Romă” a decenit vicecampioană națională la cros, la Botoșani, după ce, tot în Moldova, dar la Bacău, a cucerit medalia de bronz în proba de 800 de metri, tot la juniori 3.

Având în vedere că a fost ultima competiție din sezonul iarnă/primăvară rezultatele obținute sunt foarte bune. Mă bucură faptul că Mihaela Blaga a reușit să se autodepășeacă și să întreacă sportive mult mai titrate. Lucrez cu o grupă de copii talentați, care încep să urce în performanță și sperăm să fie sănătoși pentru a putea munci în continuare. În continuare, ne propunem să continuăm pregătirea la fel de serios ca și până acum și să sperăm că sezonul de vară ne va aduce alte performanțe notabile”, a declarat Cristina Man, antrenor CSȘ Blaj.

Campionatul Național de Cros, juniori categoria 2,3 și copii 1 a avut loc la Botoșani, în Pădurea Rediu, situată în proximitatea municipiului, CSȘ Blaj având în competiție 12 concurenți care au obținut următoarele rezultate: • juniori 2, feminin (4000 metri): Bianca Sabău – locul 36; • juniori 3, feminin (3000 metri): Mihaela Blaga – locul doi și medalie de argint, Andreea Bogdan – locul opt, Rut Muntean – locul 29, Naomi Bolgar – locul 32, Iulia Florea – locul 37. Echipa CSȘ Blaj, formată din 5 fete, a sosit a 4-a, după LPS Vaslui, LPS Botoșani și CSȘ Mediaș; • juniori 3, masculin (4000 metri): Alin Vasile Petric – locul 11 la individual și medalie de argint cu CSM Cluj-Napoca, având dublă legitimare cu respectivul club; • copii 1, feminin (1500 metri): Andreea Stoica – locul 24, Delia Crăciun – locul 28; • copii 1, masculin (2000 metri): Mircea Anton Mărginean – locul 36 (sportivi pregătiți de Cristina Man); • Antonio Borzaș – locul 14 la juniori 3; • Alexandru Orian – locul 10 la copii 1, ambii pregătiți de Ioana Bozdog. În acest context, menționăm că Adelina Petruța (CSȘ Blaj) s-a clasat pe locul nouă (timpul o oră și 40 minute), la junioare, la Buzău, la Campionatul Național de semimaraton

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 178 ori

Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.