blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Astăzi în sala “Timotei Cipariu”: Volei Alba-Blaj – Tomis Constanţa 3-0

Astăzi în sala “Timotei Cipariu”: Volei Alba-Blaj – Tomis Constanţa 3-0

Publicat în 30.11.2013 la ora 19:07

medicina-tg-mures-volei-alba-blaj-naiembrie-2013Spectacol în Sala “Timotei Cipariu”, la ultimul meci intern susţinut de Volei Alba Blaj în faţa fanilor, echipa blăjeană oferind o victorie fără drept de apel cu scorul de 3-0 (25-10, 25-8, 25-7) în fața echipei Tomis Constanţa.

Ţinând cond de valoarea modestă a oponentelor, Branko Gajic şi-a permis să înceapă partioda cu rezervele, doar liberoul Katija Medved fiind pe teren dintre titularele obişnuite.

Trupa lui Gajic n-a avut milă de fosta campioană şi participantă în Champions League, ce o are acum în efectiv pe Alice Kapelovies şi a repurtat al 5-lea succes consecutiv în Divizia A1.

Cu 9 victorii din 10 întâlniri, echipa din “Mica Romă” se poziţionează pe podium, adunând 27 de puncte şi mai are se suţinut în acest an numai două partide externe, la Craiova (luni, 9 decembrie, în ultima etapă a turului) şi la Iaşi (14 decembrie)

Lotul Volei Alba Blaj a fost format din Luminiţa Trombiţaş, Milagros Collar, Roxana Ivanof, Valentina Rusu, Adina Salaoru, Miroslava Kijakova şi Katja Medved (libero), Ramona Rus, Denisa Viloiu, Adina Stanciu, Adriana Dudnic, Camila Lanner.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 350 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.