blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Astăzi, în runda inaugurală a returului Ligii a IV-a Alba: Viitorul Sântimbru – CIL Blaj 3-1 (1-1)

Astăzi, în runda inaugurală a returului Ligii a IV-a Alba: Viitorul Sântimbru – CIL Blaj 3-1 (1-1)

Publicat în 10.03.2019 la ora 20:35

În unul dintre derby-urile rundei inaugurale a returului Ligii a IV-a, Viitorul Sântimbru a dispus de CIL Blaj cu scorul de 3-1 (1-1) și a urcat pe podium, făcând practic schimb de locuri cu oponenții din “Mica Romă”.

Într-o rundă în care se remarcă triplele reușite de D. Stanciu (Viitorul Vama Seacă) și Al. Mura (Spicul Daia), Ciprian Brânză a înscris, la Galtiu, o dublă decisivă în economia disputei pentru locul al treilea.

Al 10-lea val invincibil la rând (8 victorii și două remize) pentru gruparea pregătită de Ștefan Fogoroși, ajunsă la 5 puncte de prima poziție, în vreme ce vizitatorii au suferit al doilea eșec stagional.

Formația lui Septimiu Boancăș a rămas doar cu punctele obținute la impresia artistică, întrucât amfitrionii au fost mult mai preciși și mai pragmatici și au câștigat de justețe, având în atacantul Ciprian Brânză principalul vârf de lance. Fazele fixe au fost punctul nevralgic al blăjenilor, Brânză deschizând scorul în minutul 19 cu un șut din careu, după un corner, profitând de neglijența defensivă. Peste 5 minute s-a restabilit egalitatea, după un penalty obținut de Acatrinei în duel cu C. Hălălae și transformat de Timiș.

CIL a dominat teritorial, dar oportunitățile s-au ivit la propriile buturi: Ștef (33) a cerut penalty după un contact cu portarul R. Damian, goalkeeperul oaspeților intervenind la șutul lui Oană (43) – respins în lateral.

S-a intrat la cabine cu egalitate, însă apărarea Blajului a capotat iarăși la o fază fixă, un corner la finel căruia Ov. Crișan (60) a punctat după ce în prima fază a trimis în bară. Scorul final a fost desăvârșit de speculativul Brânză (89) – după un contraatac purtat pe partea stângă.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 98 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.