blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Astăzi, în prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei României, Volei Alba Blaj a învins pe SCM Pitești cu scorul de 3-0

Astăzi, în prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei României, Volei Alba Blaj a învins pe SCM Pitești cu scorul de 3-0

Publicat în 04.11.2016 la ora 20:35

volei-alba-blaj-noi-2016Volei Alba Blaj a câştigat astăzi, în sala „Timotei Ciariu”, primul meci din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, cu SCM Piteşti, scor 3-0 (26-24, 25-16, 25-16), meci în care echipa campioană a fost considerată oaspete, conform țintarului stabilit de FRV.

Emoții pentru campioană au fost mai ales în primul set în care nou-promovată a pus la grea încercare gruparea condusă de Darko Zakoc, ajungându-se la un 24-24, primul set tranșându-se pe muchie de cuțit.

În continuare însă, în ciuda unei replici dârze a oponetelor, campioana României și-a etalat valoarea superioară și s-a impus, câștigând al 6-lea meci consecutiv din acest sezon. Distribuția vizitatoarelor în care s-a regăsit și Denisa Viloiu este pregătită de Ciprian Dîrnescu, soțul actualei echipiere a Blajului Carmen Dîrnescu, rămasă în tribună în acest meci.

Au evolual pentru gazde: Ana Antonijevic, Adina Salaoru, Nada Ninkovic, Samara Rodrigues, Tatsiana Markevich, Nneka Onyejekwe, Marina Vujovic (libero); au mai intrat Ana Maria Berdilă, Ana Grbac, Rebecka Lazic.

La sfârşitul săptămânii sunt programate, la Blaj, 3 întâlniri cu nou-promovata SCM Piteşti, “dubla” din Cupa României şi meciul din campionat. Vineri 4 noiembrie, de la ora 18.00, s-a disputat manşa retur din sferturile Cupei României, sâmbătă 5 noiembrie, tot de la ora 18.00, va avea loc partida din etapa a VI-a a Diviziei A1, iar duminică 6 noiembrie, de la ora 11.00, se va disputa întâlnirea tur din sferturile Cupei României. La toate cele 3 meciuri, intrarea în sala “Timotei Cipariu” este liberă.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 118 ori

Astăzi, în prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei României, Volei Alba Blaj a învins pe SCM Pitești cu scorul de 3-0
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.