blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Amenzi de peste 1.700 de lei aplicate de polițiștii din Blaj, în urma unui control în trafic efectuat împreună cu reprezentanți ai RAR Alba

Amenzi de peste 1.700 de lei aplicate de polițiștii din Blaj, în urma unui control în trafic efectuat împreună cu reprezentanți ai RAR Alba

Publicat în 25.07.2018 la ora 13:17

Ieri, 24 iulie 2018, poliţiştii rutieri din Blaj, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe raza municipiului Blaj, o acţiune pentru depistarea şoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme ce nu îndeplinesc condiţiile tehnice pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

Cu această ocazie, au fost controlate 15 autovehicule, la două fiind identificate diverse defecţiuni tehnice. Alte două autovehicule nu aveau efectuată inspecţia tehnică periodică. Conducătorii acestora au fost sancţionaţi  contravenţional, iar complementar, poliţiştii au dispus reţinerea certificatelor de înmatriculare. Pentru cele două autovehicule cu ITP-ul expirat, poliţiştii au luat şi măsura reţinerii plăcuţelor de înmatriculare.

Alţi 4 conducători auto au fost amendaţi, pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 1.740 lei.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 144 ori

Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.