blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Alți trei hoți de flori au fost surprinși de camerele de supraveghere montate de administrația locală din Blaj

Alți trei hoți de flori au fost surprinși de camerele de supraveghere montate de administrația locală din Blaj

Publicat în 12.06.2017 la ora 16:43

Alți trei blăjeni au fost sancţionaţi de Poliţia Locală, în această lună, după ce au fost prinşi că au furat flori de pe domeniul public. Identificarea acestora s-a făcut pe baza înregistrărilor camerelor de supraveghere, „prejudiciul” fiind recuperat în totalitate. Autoriăţile avertizează că cei care vor fi prinşi vor fi amendaţi, iar identitatea acestora va fi făcută publică.

Vasile Dumitru, de pe strada Alexandru Borza, a sustras o floare în data de 1 iunie, la ora 11.53, Anuţa Matei (foto), de pe strada Petofi Şandor, şi-a „însuşit” trei bucăţi tot în data de 1 iunie, la ora 11.58, în timp ce Ioan Gânţa, de pe strada Gării, a sustras două flori în data de 4 iunie, la ora 01.07, toate aceste evenimente având loc pe strada Mitropolit Vancea. Poliţia Locală a recuperat paguba şi i-a amendat pe cei trei blăjeni cu câte 100 lei, aceştia achitând pe loc, conform legii, 50 lei.

În vizorul Poliţiei Locale se află şi alte cazuri de acest gen comise recent, în acest moment analizându-se imaginile video.

Primăria Municipiului Blaj le reaminteste cetăţenilor care sustrag flori de pe domeniul public ca în centrul municipiului Blaj se află mai multe camere video amplasate, iar cei care sunt prinşi vor fi amendaţi conform legii, iar imaginile video, precum şi identitatea lor, vor fi făcute publice.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 853 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.