blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Alimente colectate de elevii Liceului Tehnologic „Ştefan Manciulea” din Blaj, cu prilejul „Săptămânii legumelor şi a fructelor”, pentru ajutorarea persoanelor nevoiașe din Blaj

Alimente colectate de elevii Liceului Tehnologic „Ştefan Manciulea” din Blaj, cu prilejul „Săptămânii legumelor şi a fructelor”, pentru ajutorarea persoanelor nevoiașe din Blaj

Publicat în 29.11.2017 la ora 22:06

Ca în fiecare an, elevii Liceului Tehnologic „Ştefan Manciulea” din Blaj s-au implicat în desfăşurarea campaniei „Săptămâna legumelor şi a fructelor” din perioada 20-24 noiembrie 2017.

Această campanie s-a desfăşurat cu scopul de sprijinire a copiilor aflaţi în dificultate şi a familiilor nevoiaşe. Scopul acestei campanii sociale este acela de a sensibiliza elevii şi profesorii din unitatea de învăţământ cu privire la situaţia dificilă în care se află copiii afectaţi de lipsa de alimente.

Prin acest demers se intenţionează consolidarea abilităţilor copiilor de a trăi împreună cu ceilalţi intr-o societate unită şi solidară, în care contează valenţele umanitare, implicarea, angajamentul şi responsabilitatea.

Campania „Săptămâna legumelor şi a fructelor” implică strângerea de legume şi fructe de către elevii şi profesorii voluntari implicaţi în programul SNAC şi donarea lor familiilor aflate în dificultate sau a unor instituţii sociale.

Acţiunea de colectare a legumelor şi fructelor a fost coordonată de către domnul Prof. Pr. Ştefan Cătăuţă, Prof. Ing. Nicoleta Ignat, Prof. Ing. Anişoara Ciobanu.

Întreaga acţiune s-a desfăşurat sub atenta supraveghere şi strânsa colaborare cu echipa managerială, reprezentată de domnul dir. Ioan Marcu şi doamna dir. adj. Elena Drăgan.

În campania de strângere a legumelor şi a fructelor au fost implicaţi reprezentanţii consiliului elevilor, având ca președinte pe eleva Răcuci Adina din clasa a X a , împreună cu doamna consilier educativ prof. Cristina Savonea.

Legumele şi fructele strânse au fost donate familiilor nevoiaşe.

Prin această acţiune s-a intenţionat consolidarea abilităţilor elevilor de a ajuta, de a se implica activ în viaţa socială pentru dezvoltarea responsabilităţii acestora.

Prof. Ioana Handrea

Acest articol a fost citit de: 119 ori

Alimente colectate de elevii Liceului Tehnologic „Ştefan Manciulea” din Blaj, cu prilejul „Săptămânii legumelor şi a fructelor”, pentru ajutorarea persoanelor nevoiașe din Blaj
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.