Rămâi conectat

Politică

Alexandru Brașovean este candidatul PRO România la primăria Sâncel

Publicat

în

Alexandru Brașovean are 44 de ani, este căsătorit, are doi copii și lucrează ca și coordonator transport și șofer profesionist. A decis să intre în lupta pentru primăria Sâncel fiind convins că poate să aducă un plus în administrația locală.

„Ca orice localitate, nici a noastră nu este lipsită de probleme, generate de ineficiența celor care ne-au condus până acum. Sistemul de canalizare, construirea unui parc, a unei baze sportive, reabilitarea drumurilor sau renovarea căminului cultural sunt doar câteva dintre punctele pe care le am în atenție și pe care sunt convins că le pot trece la capitolul „rezolvat”. Nu se poate ca în 2020 oamenii, plătitori de taxe și impozite ori copiii din localitatea noastră să nu se poată bucura de un minim de confort în viața de zi cu zi”, a declarat Alexandru Brașovean

Comuna Sâncel mai are în componență localitățile Iclod și Pănade.

„Sunt convins că echipa PRO România de la Sâncel poate să schimbe fața localității, prin implicare, seriozitate și profesionalism. E un lucru demonstrat că „omul sfințește locul” așa că e timpul ca sâncelenii să fie reprezentați, în sfârșit, de oameni care fac o administrație eficientă și în urma cărora se văd lucruri rezolvate, nu doar vorbe”, a transmis Horațiu Florea, coordonatorul filialei Alba a PRO România.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Blaj Info și pe GOOGLE NEWS

Politică

Publicitate electorală | Scăderea tarifelor publice și îmbunătățirea serviciilor medicale, priorități ale PSD și candidatului Ioan Lațiu la Blaj

Publicat

în

Publicitate electorală | Scăderea tarifelor publice și îmbunătățirea serviciilor medicale, priorități ale PSD și candidatului Ioan Lațiu la Blaj

Ioan Lațiu și echipa PSD Blaj vin cu o abordare nouă, axată pe acordarea respectului cuvenit pentru fiecare cetățean, indiferent de vârstă sau statut social. Profesorul Ioan Lațiu, un om respectat în comunitate și echilibrat, fost director la Liceului ”Timotei Cipariu”, este alternativa la stilul autoritar și dictatorial al primarului Gheorghe Rotar.

Profesorul Ioan Lațiu vrea dezvoltarea și modernizarea Blajului și transformarea municipiului într-un centru de interes internațional. De asemenea, alte priorități ale sale și echipei PSD Blaj sunt scăderea taxelor și impozitelor locale, scăderea tarifelor la apă, canalizare și salubrizare, alături de echipa PSD de la județ, respectiv îmbunătățirea serviciilor medicale.

Spitalul Municipal Blaj are nevoie de medici noi și specializări noi, precum chirurgie pediatrică. Vrem pentru antreprenorii din Blaj reducerea impozitelor și taxelor locale. Vrem reabilitarea grădinii botanice din Blaj și punerea sa în valoare. Planul PSD pentru Blaj are mai multe facilități pentru familiile tinere și pensionari.

PSD a sprijinit municipiul Blaj. Compania Bosch Rexroth a venit la Blaj datorită sprijinului acordat de guvernul PSD. Bosch Rexroth a primit ajutoare de stat în valoare de zeci de milioane de euro. Fără acești bani, reprezentanții Bosch nu ar fi investit la Blaj. Între timp, compania a investit la rândul ei milioane de euro, a angajat foarte mulți blăjeni și a întors în comunitatea locală ajutorul primit de la guvernarea PSD.

Comunicat de presă, PSD

Comandat de Partidul Social Democrat- Organizatia Județeană Alba / Executat de UNIREA PRES SRL – portal online: https:\\blajinfo.ro / CUI mandatar financiar coordonator: 21240002.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Blaj Info și pe GOOGLE NEWS

Citește mai mult

Politică

Sosia lui Klaus Iohannis candidează din partea PNL, pentru Consiliul Local al comunei Cetatea de Baltă

Publicat

în

Ionko Istvan-Petike este un politician din comuna Cetatea de Baltă, care urmează să candideze la Consiliul Local, din partea PNL. Asul său din mânecă, arată precum președintele României, Klaus Iohannis, când acesta era tânăr.

Politicianul din comuna Cetatea de Baltă seamănă foarte bine cu actualul președinte al României.

„Asta e veche, mi s-a mai spus de multe ori că semăn cu el”, a răspuns râzând Ionko Istvan-Petike când a fost întrebat dacă este sosia președintelui Klaus Iohannis.

Inoko Istvan-Petike se află pe locul 11 pe lista pentru Consiliul Local din comuna Cetatea de Baltă.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Blaj Info și pe GOOGLE NEWS

Citește mai mult

Politică

Ofertă electorală slabă la Blaj: Doar trei candidați pentru alegerile de Primar, cel mai mic număr din istoria alegerilor locale de după 1992

Publicat

în

Ofertă electorală slabă la Blaj: Doar trei candidați pentru alegerile de Primar, cel mai mic număr din istoria alegerilor locale de după 1992

La Blaj candidaturile pentru alegerile locale au rămas definitive, iar oferta electorală este slabă din punct de vedere al numărului de candidați pentru Primar și al listelor pentru Consiliul Local!

Pentru alegerile de Primar al Blajului sunt doar trei candidați. Este cel mai mic număr de candidați din istoria alegerilor locale de după 1992! Și-au depus candidaturile Gheorghe Valentin Rotar, actualul primar, din partea Partidului Național Liberal, Ioan Lațiu din partea Partidului Social Democrat și Carmen Spătăcean din partea Uniunii Salvați România!

Pentru Consiliul Local Blaj au depus liste de candidați Partidul Național Liberal, Partidul Social Democrat, Uniunea Salvați România, Alianța pentru Unirea Românilor, Uniunea Democrată a Maghiarilor din România și un candidat independent!

De remarcat că un singur partid – Partidul Național Liberal – a depus listă completă de candidați, restul partidelor depunând liste incomplete. Mai mult, listele a trei partide – Uniunea Salvați România, Alianța pentru Unirea Românilor și Uniunea Democrată a Maghiarilor din România – însumate abia ajung la numărul necesar pentru o listă completă de candidați.

Vom urmări cu interes și ofertele electorale ale competitorilor politici de la Blaj, ce știm deja este că un partid politic își propune să retrogradeze Blajul de la statutul de municipiu la statutul de oraș!

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Blaj Info și pe GOOGLE NEWS

Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din Zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea Ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

blajinfo, stiri blaj, informatii blaj